Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Συγγνώμη κύριε Χριστόφια


Το ιστολόγιο μας οφείλει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας γιατί από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του, ασκεί σκληρή κριτική ενάντια του. Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη για τις προβλέψεις που κάναμε στο Κυπριακό.

Πιο αναλυτικά:
1. Καταγγείλαμε την στάση του Προέδρου να συλλάβει νεαρά άτομα που μοίραζαν φυλλάδια αντιπολιτευτικού χαρακτήρα. (πλήρες κείμενο). Το τελικό αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού μπορεί ο καθένας να διαβάσει εδώ.
2. Καταγγείλαμε τον Πρόεδρο ότι οι ενέργειες του αναβαθμίζουν τον ρόλο του παράνομου κατοχικού ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ (πλήρες κείμενο). Τελικά ο Ταλάτ απλά προσφωνήθηκε ως "Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου" από τον Πρόεδρο του ΚΣΣΕ στην παρουσία του ίδιου του Χριστόφια. Μάλιστα ο Ταλάτ είναι ο πρώτος μη αρχηγός κράτους που εμφανίστηκε στο ΚΣΣΕ!!!
3. Καταγγείλαμε τις προσπάθειες για αλλαγή των βιβλίων της ιστορίας με τα νέα βιβλία να παρουσιάζουν ιστορικές ανακρίβειες (Ποιος αλλάζει την ιστορία μας; ,Συνυπεύθυνοι για την Εισβολή κατά τον Υπουργό Παιδείας) και η απάντηση ήρθε από τον ΥΠΕΞ της Σουηδίας που είπε ότι η εισβολή του 1974 οφείλεται στην Ελλάδα!!!
4. Καταγγείλαμε ότι η Εθνική Φρουρά αφήνεται στο έλεος του Θεού από τους Κυβερνώντες. Η φυγοστρατία και ο θάνατος σε άσκηση Εφέδρου Ανθυπολοχαγού ίσως έδειξαν κάτι διαφορετικό για τους Κυβερνώντες.
5. Καταγγείλαμε τις φασιστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Χούντα είναι θα περάσει). Λίγους μήνες μετά είχαμε την συμπεριφορά του Υπουργού απέναντι σε λειτουργό του Υπουργείου του (Ζήνα Πουλλή).
6. Καταγγείλαμε ότι οι ενέργειες του κυρίου Χριστόφια στην ουσία δίνουν πολιτικό άλλοθι στην Τουρκία (Οι δικοινοτικές συνομιλίες απενεχοποιούν την Τουρκία και Συνήγορος της Τουρκίας ο Πρόεδρος Χριστόφιας) και κάθε μέρα όλο και περισσότερο αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν οι Τούρκοι στους Ευρωπαίους εταίρους μας και όχι μόνο. Το διαπιστώσαμε αυτό και από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Ρωσίας Πούτιν και του Προέδρου της Συρίας Ασάντ. Δηλώσεις Προέδρων δύο φιλικών χωρών μέχρι πριν λίγο καίρο (http://enwtikos-13.blogspot.com/2009/09/blog-post_02.html).
7. Προειδοποιήσαμε αρκετές φορές ότι ο "σύντροφος" του Προέδρου Ταλάτ στην ουσία είναι πιόνι της Άγκυρας αλλά ουδέποτε εισακουστήκαμε. Την πραγματικότητα όμως μπορεί να την δει κάποιος εδώ.
8. Καλέσαμε αρκετές φορές την Κυβέρνηση να κλείσει τα οδοφράγματα που στην ουσία αποτελούν ένα έμμεσο τρόπο αναγνώρισης συνόρων, οικονομικό αιμοδότη του ψευδοκράτους αλλά και εστία παρανομίας. Σε κάποια άλλα κείμενο μας παρουσιάζουμε τι πραγματικά γίνεται στα οδοφράγματα (http://enwtikos-13.blogspot.com/2009/04/blog-post_22.html και http://enwtikos-13.blogspot.com/2009/09/blog-post_20.html).
9. Προειδοποιήσαμε για την κατάσταση που επικρατεί στην παλιά Λευκωσία (Καθαρίστε το κέντρο της Λευκωσίας). Τα τελευταία γεγονότα με τους αλλοδαπούς και τους δήθεν αναρχικούς στην παλιά Λευκωσία εμφάνισαν τι πραγματικά γίνεται στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τα γεγονότα μέχρι σήμερα μας επιβεβαιώνουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να στα λέμε και θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε αληθινοί.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!