Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Μεταγγραφική ενίσχυση

Αύριο αρχίζει η νέα μεταγγραφική περίοδος και δυστυχώς η ομάδα μας ακόμη να αποκτήσει κάποιο ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός ότι είναι φανερό σε όλους ότι η ομάδα σε κάποιες θέσεις πονάει.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Χενκ Τεν Κάτε η ομάδα χρειάζεται 3 ποδοσφαιριστές ένα επιθετικό, ένα κεντρικό αμυντικό ο οποίος να σουτάρει με το αριστερό πόδι και ένα αριστερό χαφ/εξτρέμ που να μπορεί να είναι δημιουργός. Αντίθετα προχθές οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας έκαναν να ανησυχούμε σχετικά με τις μεταγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν καθώς ισχυρίστηκε ότι η ενίσχυση θα γίνει από ένα, το πολύ δύο ποδοσφαιριστές. Κύριοι στην ΠΑΕ πως μπορείτε να αρνείστε κάτι από τον προπονητή από την στιγμή που σημαντικό μέρος των λεφτών που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι αποσβέστηκαν με την πορεία στο Τσάμπιονς Ληγκ; Το βλέπεται και εσείς ότι η ομάδα πονάει σε κάποιες θέσεις.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη ένα επιθετικό που να έχει το εύκολο γκολ, γεγονός που μας στοίχισε σε κάποιους αγώνες, να πάρει ένα ή δύο κεντρικούς αμυντικούς που να δίνουν ασφάλεια και στην υπόλοιπη ομάδα αλλά και ένα παίκτη να αντικαθιστά τον Σπυρόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Διαφωνώ με τον προπονητή ότι η ομάδα χρειάζεται αριστερό χαφ/εξτρέμ αλλά κάτι θα ξέρει παραπάνω για να το ζητά. Για αυτό ζητάμε από την διοίκηση της ομάδας να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του προπονητή της ομάδας.

Υ.Γ. Την Κυριακή στον αγώνα με την ΑΕΚ πρέπει να συνεχιστεί η αντεπίθεση και να παλαίψουμε μέχρι τέλους τις ελπίδες για το πρωτάθλημα.