Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ Η ΣΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Η σύληση του τάφου του τέως προεδρου Τάσσου Παπαδοπουλου είναι καθ' όλα εγκληματική μεν, πολιτική πράξη δε. Ο χρόνος που διενεργήθηκε η σύληση, την παραμονή του μνημοσύνου του θανόντος, συμβολίζει τα πολιτικά κίνητρα των δραστών. Κατά την άποψη μου, πίσω απο τη σύληση κρύβονται οι Βρετανοί, με σκοπό το διχασμό των Ελλήνων Κυπρίων αφ'ενός, και αφ'ετέρου την πρόκληση δικοινοτικών ταραχών με τους Τούρκους, εκμεταλλευόμενοι τις εθνικές ευαισθησίες των Ελλήνων Κυπρίων, που υποψιάζονται ότι Τουρκοι έκλεψαν τα οστά του Τάσσου (σε συνδυασμό με την αναγραφή τουρκικών συνθημάτων στη Λευκωσία).
Ορισμένα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, είναι:
1) η σύμπτωση του βραχυκυκλώματος της ΑΗΚ και ο σκοταδσιμός στην περιοχή, με το χρόνο της κλοπής της σορού,
2) η τέλεια οργάνωση του εγκλήματος, οι δυκολίες των δραστών που ενήργησαν υπό συνεχή βροχή και η ανάγκη συμμετοχής τουλάχιστον 6-8 ατόμων, γεγονός που παραπέμπει στα χαραχτηριστικά ξένης μυστικής υπηρεσίας (πειθαρχία, εχεμύθεια, εκπαίδευση),
3) η πιθανότητα συνέργειας ντόπιων μισθοφόρων Ελλήνων, που γνωρίζουν την περιοχή.
Επίσης, η σατανιστική αυτή ενέργεια, αν και είναι σοκαριστική στην χριστιανικής παράδοσης Κύπρο μας, δεν είναι τόσο ασυνήθιστο φαινόμενο στις δυτικές χώρες που παρουσιάζονται φαινόμενα σατανισμού και μαύρης μαγείας. Ας μή ξεχνούμε ότι και κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΕΟΚΑ οι Βρετανοί έδειξαν την περιφφόνση αλλά και το φόβο τους στο ηρωικό πνεύμα των Ελλήνων αγωνιστών της ΕΟΚΑ, αφού αν και νεκρούς, τους φρουρούσαν στα Φυλακισμένα Μνήματα!
Εν πάσει περιπτώσει, οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, αλλιώς θα τσιμπήσουμε το βρετανικό δόλωμα. Δεν αποκλείεται παρόμοιες ενέργειες να συνεχιστούν απο τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να εκτροχιαστεί η εσωτερική κατάσταση στην Κυπρο. Στο κάτω κάτω οι Βρετανοί έχουν υπόψη τους τη σχετική απομόνωση Χριστόφια απο την κυπριακή κοινή γνώμη, λόγω των συνεχών του υποχωρήσεων στο Κυπριακό και στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, αλλα και το μέχρι στιγμής ναυάγιο των προσπαθειών του καθεστώτος Χριστόφια να επιβάλει στην κοινή γνώμη τη Διζωνικη Δικοινοτικη Ομοσπονδια. Η ενδεχόμενη αποτυχία των «δικοινοτικών συνομιλιών» ή η αποτυχία του σχεδίου Χριστόφια – Ταλάτ να πείσει την ελληνική κοινή γνώμη, οδηγεί τους βρετανούς στην πετυχημένη διπλή συνταγή των δεκαετιών 60΄και 70΄: το διχασμό μεταξύ των Ελλήνων Κυπρίων και την πρόκληση δικοινοτικών ταραχών, αυτή τη φορά με σκοπό την αναγνώριση του ψευδοκράτους.
Ίδωμεν...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ