Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Περαστικά από την Καιτούλα στο δολοφόνο της Κύπρου!

Άλλοτε η καρδιά της παλλόταν για τους εποίκους,

Άλλοτε μεριμνούσε για τα γαϊδούρια της κατεχόμενης Καρπασίας, μέσω του «Συνδέσμου προστασίας των Γαϊδουριών»,

Άλλοτε περνούσε μέσα από τη βουλευτική ιδιότητα του ΔΗΣΥ την ενδοτική γραμμή

Σήμερα, εύχεται στο δολοφόνο Ντεκτάς κάθε υγεία και ανάρρωση...

Αυτό είναι το ήθος των Ναινέκων. Και ένας ο σκοπός τους: η δι΄«επαναπροσέγγισης» εξυπηρέτηση των προσωπικών και ξένων συμφερόντων.

Η θυγατέρα του Γλαύκου, του «καλού καραβοκύρη», του πρώτου φιλοδιζωνικού εκφραστή, επισκέφθηκε προχθές το μισησμένο Ραούφ Ντεκτάς στο παράνομο «Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Εγγύς Ανατολή», συνοδευόμενη από το γιο και τη νύφη του Ντεκτάς! Η Καιτούλα μετέφερε και τις ευχές του πατέρα της, Γλαύκου.

Ίχνος ντροπής δεν έχουν τα Ναινέκια.

Μοναδικός τους στόχος η προβολή της «επαναπροσέγγισης», ως η αλτρουϊστική εικόνα για τη λύση του Κυπριακού. Η κυρία «γαϊδάρα», δεν χάνει από τις αμερικανοκίνητες επαναπροσεγγιστικές δεξιώσεις, ενώ πρωτοστατεί με την αφρόκρεμα του ΝΑΙ (πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών) στη διοργάνωση όλο και περισσότερων (χρηματοδοτούμενων από τη UNOPS) επαναπροσεγγιστικών εκδηλώσεων.

Δεν ακούσαμε κάποιο σχόλιο από το κόμμα της Καιτούλας. Τί να πει ο κ. Αναστασιάδης; Αφού επικροτεί τα φιλοτουρκικά αισθήματα της θυγατέρας του «μεγάλου πατέρα», αλλά δεν μπορεί σήμερα να τα υπερασπιστεί: τόσοι εθνικοφρωνες τον ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή!

Ούτε και να τα καταδικάσει βέβαια, μήπως και θυμώσουν οι υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας...

Αυτή είναι η πολιτική μας ηγεσία. Εργάζονται όλοι για το ΝΑΙ. Άλλοι με τα γαϊδούρια και τους εποίκους, και άλλοι με φοβέρες για μικρασιατικές καταστροφές.

Θαύμασε τους, κυρίαρχε κυπριακέ λαέ!!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ