Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σκέτη αηδία ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ. Υβριστές του Διγενή και της Ελλάδος!


Αν και μια βδομάδα καθυστερημένα, θα αναφερθώ στην εκδήλωση του ΑΚΕΛ για τους Μισιαούλη & Καβάζογλου, στην οποία ο Πρόεδρος Χριστόφιας ξέχασε τη δημόσια θεσμική του ιδιότητα και συμπεριφέρθηκε ως Ακελικός τσοπάνης...

Πέραν της αντιδεοντολογικής προεκλογικής του παρέμβασης υπέρ του ΑΚΕΛ, ο Χριστόφιας επιδόθηκε στη γνωστή προπαγάνδα, που καλλιεργεί εδώ και 3 χρόνια περί «σύγχρονων διωκτών» που προσπαθούν «απεγνωσμένα να μας δολοφονήσουν και να μας εξοντώσουν, αυτή τη φορά πολιτικά».

Ας μη ξεχνάμε και το παλαιότερο ανέκδοτο του Αντρου Κυπριανού περί «φυσικής εξόντωσης του Προέδρου»...

Η ακελική συνταγή, πάει πάντα πακέτο με τις ιστορικές στρεβλώσεις του κυπριακού εμφύλιου (1960-74), προκειμένου να συσπειρώσει τα ανιστόριτα, τυφλά προβατάκια:

«Μια προδοσία έγινε και δεν την διέπραξε ούτε ο Δημήτρης Χριστόφιας, ουτε το ΑΚΕΛ αλλά τη σχεδίασε το ΝΑΤΟ, η Χούντα, η ΕΟΚΑ Β΄ και ο Γρίβας».

Για όσους έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη, αντιλαμβάνονται γιατί οι ηγετίσκοι του ΑΚΕΛ ξύνουν τις πληγές του κυπριακού εμφυλίου, εμποτίζοντας τη νεολαία τους με ψέματα.

Θέλουν να μιλήσουμε για προδότες της Κύπρου και του Αγώνος;

Θέλουν να μιλήσουμε για το ρόλο του ΑΚΕΛ κατά της Ελληνικής Μεραρχίας στην Κύπρο;

Μας προκαλούν βρίζοντας τον Αρχηγό Διγενή, για να συσπειρώσουν τους αμόρφωτους ακελίσκους και να βελάζουν, υπό την επίβλεψη του τσάρου Χριστόφια, που τους καλεί να στρατευτούν με τους ήρωες της παράταξής τους, Μισιαούλη, Καβάζογλου και Εζεκία Παπαϊωάννου!

Για την κατάντια της κυπριακής κοινωνίας και την ιδεολογική απογύμνωση της άλλοτε ενωτικής παράταξης, πρώτα απ’ όλους φέρει ευθύνη ο ΔΗΣΥ, ο οποίος καπελώνοντας τους άστεγους και κατατρεγμένους ενωτικούς, τους καλούπωσε στην κομματική πελατεία, ενώ ταυτόχρονα, καπηλευόμενος την ελληνική σημαία, καλλιεργούσε σταδιακά την ομοσπονδιακή συνείδηση στους οπαδούς του.

Γι΄αυτό το ΑΚΕΛ ανενόχλητο προσβάλλει τον Αρχηγό μας, τον Αγώνα μας, τη Σημαία μας, την Ιδέα μας: επειδή οι ενωτικοί ανέχτηκαν για δεκαετίες το ΔΗΣΥ να τους εκμεταλλεύεται, στέλλοντας τους κομματικούς του εκπροσώπους στα εθνικά μνημόσυνα των ηρώων, για να αλιεύουν τις ψηφους των αγωνιστών.

Κατά τα άλλα ο Ανα(ν)στασιάδης και η λυκοπαρέα του, προβάλλουν κάθε χρόνο πρώτη μούρη στο μνημόσυνο του Διγενή στη Λεμεσό, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στα ανιστόρητα ψεύδη του ΑΚΕΛ: επειδή ο σκοπός τους είναι κοινός, τα ψευδοϊδανικά τους τα ίδια, οι «ήρωές» τους όμοιοι...

Σε κάθε ακελική δήλωση που θίγει τον Αρχηγό Διγενή και τις Εθνικές μας Ιδέες,

Σε κάθε ψεύδος που εξαπολύουν οι προπαγανδιστές του ΑΚΕΛ,

Σε κάθε προσπάθεια επιβολής της Ομοσπονδίας,

Η απάντηση πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ