Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κάλεσμα ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Για άλλη μια φορά μας «εξέπληξε» ο «πρόεδρος» της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Δημήτρης Χριστόφιας προβαίνει συνεχώς σε νέα ολισθήματα. Βαδίζοντας σταθερά στον Λενινιστικό – Σταλινικό φασισμό με το ψευτοκομμουνιστικό Ακέλ έχει καταλύσει την Δημοκρατία στην Κύπρο και ξεπουλά σε κάθε ευκαιρία την Πατρίδα μας στον εχθρό.

Μιλώντας την παρελθούσα Δευτέρα στο συνέδριο της κομματοκρατούμενης, ομοσπονδιακής, ξεπουλημένης, αντιφοιτητικής ΠΟΦΕΝ για άλλη μια φορά ο «πρόεδρος» προκάλεσε με τις απεχθείς δηλώσεις του. Έπραξε το αδιανόητο. Επικαλούμενος την έκφραση «ένα σου ένα μου» εξίσωσε την προκλητική στάση της Τουρκίας στα κατεχόμενα όπου οι κατοχικές δυνάμεις απαγόρευσαν την τέλεση της προγραμματισμένης λειτουργίας της Γεννήσεως στον Άγιο Συνέσιο, στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον καλαθοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Μογγολικής Καρσίγιακα.

Ο κ. Χριστόφιας και το σινάφι του ενστερνιζόμενοι την θέση της Τουρκίας ανάγει τα επεισόδια στον αγώνα σε casus belli. Έχουμε μάλιστα ακούσει πολλάκις από εκπροσώπους του Ακέλ ότι τα συγκεκριμένα γεγονότα ήταν υποκινούμενα και εξυπηρετούσαν πολιτικές σκοπιμότητες(όταν η κρατική ομάδα καίει Ελληνικές σημαίες και αναρτά αντεθνικά πανό αυτό αποτελεί «μεμονωμένο περιστατικό»). Φαίνεται ότι κάποιοι θίγονται περισσότερο όταν η «βία» προκαλείται κατά της τουρκίας παρά της Ελλάδος. Ουδείς εξ αυτών που σήμερα βγαίνουν και κατηγορούν τον ΑΠΟΕΛ δεν είπαν τίποτα όταν οι οπαδοί της ομόνοιας βιαιοπραγούσαν εναντίων του Έθνους.

Η κατάσταση αυτή μας έχει πλέον κουράσει. Θέλουμε Πρόεδρο που να μάχεται για τα δίκια και τα συμφέροντα μας και όχι να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εχθρού. Για χιλιοστή φορά καλούμε τον Δ. Χριστόφια να παραιτηθεί από το αξίωμα του προέδρου και να επανέλθει επιτέλους η Δημοκρατία στην Κύπρο.

Έλληνα.

Εσύ που δεν ανέχεσαι άλλο αυτό το ξεπούλημα. Που έχεις κουραστεί με το καθεστώς Χριστόφια. «Αντιφρονούντα». Μη μένεις άλλο θεατής. Το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. σε καλεί την Τρίτη 4/1/11 η ώρα 18:00 να δώσεις βροντερά το παρών σου στην διαδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Εθνικής και Κοινωνικής Παρέμβασης έξω από το Προεδρικό μέγαρο με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του «προέδρου» της Κυπριακής Δημοκρατίας. Βάζουμε τέλος στο ξεπούλημα και την υποταγή.

Έλληνες ανυπότακτοι.

Γιγαντώστε την φωνή σας μαζί με τους Αυτόνομους, Αντιομοσπονδιακούς, Ελεύθερους ανθρώπους. Όχι στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ – ΩΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ