Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

"Αλ Καπόνε" και Χριστόφιας

Όπως όλοι οι Κύπριοι γνωρίζουμε καλά κατά την τελευταία διετία, άπαντες συνωμοτούν ενάντια στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό μας το επιβεβαιώνουν οι εφημερίδες Χαραυγή, Πολίτης και Γνώμη όπως επίσης και οι δηλώσεις που έγιναν κατά το παρελθόν από το ΓΓ του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού.

Ακόμη είναι σε όλους μας γνωστό και το αλάθητο ως άλλος Πάπας που έχει ο Δημήτρης Χριστόφιας και όποιος διαφωνεί μαζί απλά προσπαθεί να τον υποσκάψει.

Ως εκ τούτο τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την ανέυρεση της σωρού του μακαριστού τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου και συγκρίνοντας με τις αλάνθαστες δηλώσεις του ευέλικτου "Πάπα", βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την μεγάλη συνωμοσία που στήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές και είχαν ως στόχο την ανατροπή και ίσως ακόμη και την φυσική εξόντωση του Προέδρου.

Οι πληροφορίες ακόμη αναφέρουν ότι το σκηνικό αυτό ήταν μια προβοκάτσια που στήθηκε από το συντονιστικό φορέα που ηγείται των ατόμων που δεν θέλουν λύση και υποσκάπτουν συνεχώς τους αγνούς και ευέλικτους χειρισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν μας παρατάτε λέω εγώ...