Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΔΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

Καταδικάζουμε την κίνηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κ.Κ.Φ.Α. να προβεί σε προβοκατόρικες ενέργειες εναντίων του κινήματος μας.

Τα ιδεολογικά παιδιά του φασιστοπατέρα Στάλιν, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά την πολιτική της προπαγάνδας προσπαθούν να πλήξουν το μοναδικό αντιομοσπονδιακό κίνημα της Αθήνας.

Η παράταξη του «κομμουνιστικού» ΑΚΕΛ βλέποντας την αντιομοσπονδιακή φωνή να δυναμώνει όλο και περισσότερο, προσπαθεί με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο να μας σταματήσει. Οι κύριοι της ΕΔΟΝ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ μας έχουν αποδείξει πολλάκις ποιοι είναι τελικά οι φασίστες. Τους είδαμε στην καταμέτρηση, πάνοπλους, να επιτίθενται στους φοιτητές του κινήματος μας, είδαμε τις καθόλα «δημοκρατικές» συλλήψεις «αντιφρονούντων» που κατά καιρούς έγιναν από την ακελοκρατούμενη αστυνομία. Ποιος δεν αντίκρισε με απέχθεια τις βεβηλώσεις μνημείων αγωνιστών της ΕΟΚΑ από «κομμουνιστές». Εμείς είμαστε οι φασίστες ή εσείς οι ανθέλληνες που καίτε Ελληνικές σημαίες και συνάμα με περηφάνια σηκώνετε σημαίες του εγκληματικού ψευδοκράτους; (στην Αθήνα η παράταξη του ΑΚΕΛ προσφέρει στέγη στην θύρα 9)

Μπορούν να μας πολεμούν. Μπορούν να εκτοξεύουν λάσπη. Μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θέλουν. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Δεν μπορούν να μας φιμώσουν. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΖΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΨΗΛΑ ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

στη φωτογραφία οι ροπαλοφόροι ΕΔΟΝίτες στις φοιτητικές εκλογές του 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Το ΑΚΕΛ και τα παρακλάδια του, εδώ και χρόνια μας έχουν συνηθίσει σε προβοκατόρικες ενέργειες. Με την προβοκατόρικη τους πράξη αυτή μάλιστα επιδιώκουν να πετύχουν τρία πράγματα. Πρώτο να πλήξουν το μοναδικό αντιομοσπονδιακό κίνημα στην Αθήνα, το οποίο και παρουσιάζει κάθε χρόνο μεγάλη αύξηση των ποσοστών του. Δεύτερο να βρουν ένα γεγονός για να εξισώνουν με τους συνεχιζόμενους βανδαλισμούς των κομμουνιστών σε μνημεία της ΕΟΚΑ και προς Εθνικά σύμβολα. Τέλος, στόχος της Προοδευτικής με την πράξη αυτή είναι η συσπείρωση γύρω από το ΑΚΕΛ και επειδή η πολιτική του Χριστόφια και του ΑΚΕΛ έχουν αποτύχει πλήρως, το επιδιώκουν μέσω των πράξεων αυτών.