Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται...


-200.000 εκτοπισθέντες
-4.000 νεκροί
-1.619 αγνοούμενη
-37% της Κύπρου υπό Τουρκική κατοχή...

Τα πιο πάνω ήταν το αποτέλεσμα της βάρβαρης Τουρκικής εισβολής του 1974. Ο Τουρκικός στρατός μαζί με τους ντόπιους Μουτζαχίντ, σκότωσε, βεβήλωσε και ρήμαξε τα άγια χώματα της Κύπρου. Από τότε και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να βεβηλώνει την ιστορία του τόπου μας και συνεχίζει την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Κύπρου.

Κάποιοι ντόπιοι φωστήρες προσπαθούν να δώσουν άλλοθι της Τουρκίας για την εισβολή, δηλώνοντας χωρίς ντροπή ότι για όλα υπεύθυνοι είναι οι Έλληνες, που δήθεν έσφαξαν τους Τούρκους το 1963(αποφεύγοντας να μιλήσουν για την ανταρσία και την δημιουργία θυλάκων),το 1964(μη κάνοντας αναφορά στον βομβαρδισμό της Τυλληρίας), το 1967(αγνοώντας την επίθεση που δέχονταν τα αστυνομικά περίπολα) και κατά το Πραξικόπημα (όταν ο ίδιος ο Ντενκτάς παραδέκτηκε ότι δεν ενοχλήθηκε κανένας Τούρκος.

Ξεχνάνε ακόμη τον συνεχή εξοπλισμό της ΤΜΤ και μετά τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου, τις συνεχής απειλές για εισβολή στην Κύπρο και τις δύο προηγούμενες απόπειρες για εισβολή.



Χρέος μας, είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ την Κύπρο και να αντισταθούμε στην διχοτόμιση που είναι και ο τελικός στόχος των Τούρκων. Η διχοτόμιση αυτή θα είναι το αποτέλεσμα οποιασδήποτε λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που αποτελεί κύριο στόχο της Κυβέρνησης Χριστόφια και των Ανανιστών του ΔΗ.ΣΥ.. Αυτό μπορεί να επιτεχθεί και προστατεύοντας την Ελληνική παιδεία και ιστορία του τόπου μας και καταρρίπτοντας συνεχώς τους αντεθνικούς μύθους που προσπαθούν οι διάφοροι φωστήρες να δημιουργήσουν. Η προσπάθεια τους Κάποιοι νομίζουν να αλλοιώσουν την ιστορία και να απενεθνικοποιήσουν την παιδεία δεν θα περάσει γιατί κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί, για μια Κύπρο Ελεύθεση για πάντα Ελληνικη...