Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Τουρκική ομάδα η Ανόρθωση Αμμοχώστου για το ESPN-STAR




Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν διαπιστώσαμε πως στην αμερικάνικη ιστοσελίδα του ESPN STAR Sports, η Ανόρθωση αναφέρεται ως τουρκική ομάδα.

«Χάθηκε» στη Σκανδιναβική Χερσόνησο
Οι αθλητικοί συντάκτες του συγκεκριμένου Μέσου, ή τουλάχιστον ο συντάκτης που είχε την ευθύνη να συντάξει το ρεπορτάζ για τα αποτελέσματα του Γιουρόπα Λιγκ, είναι εντελώς αστοιχείωτος και ποδοσφαιρικά ανιστόρητος. Αναφέρει πως η Ρόζενμποργκ είναι Σουηδική, αντί Νορβηγική! Βίκινγκς και οι δυο σου λέει...

Η αναφορά...

Ιδού και η επίμαχη αναφορά του σαϊνιού: «Η Τουρκική Ανόρθωση Αμμοχώστου και η Σουηδική Ρόζενμποργκ, έκαναν και οι δυο εντυπωσιακό ξεκίνημα» (http://www.espnstar.com/football/other-football/news/detail/item289091/Motherwell-shocked-in-Europa-League/).

Πληροφοριακά
Έτσι πληροφοριακά, το ESPN STAR Sports είναι «προϊόν» συνεργασίας του ESPN Ins (Walt Disney Company) και του Star TV (News Corporation).

Ειδοποιήσαμε
Όπως και να ΄χει, προχωρήσαμε στις απαραίτητες διαδικασίες για να διορθωθεί το λάθος, ελπίζοντας πως οι ενέργειές μας θα έχουν αποτελέσματα.

http://www.protathlima.com/content/article/index.jsp?id=2250

5 χρόνια πριν...

Στις 4 Ιουλίου 2004, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατάφερε να αφήσει άφωνη όλη την Ευρώπη κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διεξήχθηκε στην Πορτογαλία. Στον τελικό επικράτησε με 1-0 απέναντι στην Πορτογαλία με σκόρερ τον Άγγελο Χαριστέα.