Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ντιναμό-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1


Με σκόρερ τον Γιώργο Καραγκούνη στο 79ο λεπτό η ομάδα μας έφυγε από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι με νίκη. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα μας στην δεύτερη θέση του ομίλου αλλά μειόνωντας την διαφορά από την πρώτη Γαλατάσαραι στον 1 βαθμό.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα παρατάχθηκε με την ίδια εντεκάδα που κέρδισε την Κυριακή την ΑΕΚ με το ίδιο σκορ. Στους δύο τελευταίους αγώνες είδαμε την άμυνα σχετικά βελτιωμένη χωρίς όμως να αποφύγει τα "χαζά" λάθη που παρολίγο να κοστίσουν κάποιο γκολ στην ομάδα μας. Ο Τζόρβας έδειξε ότι τα γάντια του βασικού πρέπει να του ανήκουν καθώς δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και να εμπνέει εμπιστοσύνη σε σχέση με τον Γκαλίνοβιτς. Ο Καντέ δείχνει πλέον να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να βελτιώνεται σε σχέση με τους πρώτους αγώνες. Τα αμυντικά χαφ δείχνουν να κάνουν καλή δουλειά, με τον Κατσουράνη να παίρνει ηγετικό ρόλο και να δείχνει ότι μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη φετεινή μεταγγραφή της ομάδας. Επιθετικά η ομάδα κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά είναι φανερό ότι ο Νίνης είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ίσως ο Τεν Κάτε να πρέπει να αρχίσει να τον ξεκινά στη βασική εντεκάδα.

Απολογισμός των δύο αγώνων αυτών είναι δύο νίκες και η διατήρηση της ομάδας εντός των στόχων της (φαβορί για πρόκριση στην Ευρώπη, αήττητη πρωτιά στο εγχώριο πρωτάθλημα).
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η Λάρισα. Ο αγώνας λόγω των εκλογών θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 21.15. Ελπίζουμε σε συνέχεια των νικηφόρων αποτελεσμάτων.