Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Κώστας Κατσουράνης


Με νέα νίκη προχώρησε η ομάδα μας χθες το βράδυ και έτσι διατηρήθηκε και την 8η αγωνιστική στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερλιγκ. Νέο θύμα της ομάδας μας ο ΠΑΟΚ θεσσαλονίκης με σκορ 2-1. Και τα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχε η καλύτερη μέχρι σήμερα μεταγγραφή της ομάδας μας Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος προηγείται στον πίνακα των σκόρερ με 6 γκολ σε 8 αγώνες, επίδοση φοβερή για ένα παίκτη που έχει φυσική θέση αυτή του αμυντικού χαφ!!!

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα ξεκίνησε καλά τον αγώνα παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 23'. Ακολούθως έριξε ρυθμό και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα ένα λάθος της άμυνας έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβασε ρυθμό και αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες κατάφερε να κάνει το 2-1 με ένα φοβερό γκολ αφού προηγήθηκε η γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από 4 παίκτες της ομάδας μας!!!

Σε γενικές γραμμές η άμυνα της ομάδας δεν απέφυγε πάλι το λάθος που στοίχησε στην ομάδα ακόμη ένα γκολ στο παθητικό. Επιθετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα προσπάθησε και έδειξε καλά στοιχεία παρά τον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο. Θετική η εμφάνιση του Σισέ, του Νίνη, του Σίλβα και φυσικά του Κατσουράνη.

Επόμενος αντίπαλος ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ την Τετάρτη για το κύπελλο.

Επέτειος Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης

Σαν σήμερα, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου το 1912 ο Ελληνικός στρατός κατάφερε να απελευθερώσει την Θεσσαλονίκη μετά από 500 σχεδόν χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς (έτος κατάληψης της το 1430). Έτσι ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός μετά τις πόλεις της Θεσσαλίας παρελαύνει και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας Θεσσαλονίκη κάνοντας όλους τους Έλληνες κατοίκους της να ζητωκραυγάζουν και να αποθεώνουν τα παλληκάρια μας. Ο στρατός μας συνέχισε την πορεία του και απελευθέρωσε στην συνέχεια και άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης μας.

ΥΓ. Η Παναθηναϊκή και Ελληνική Φωνή εύχεται σε όλους τους εορτάζοντες χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Πρόεδρε η ευχή απευθύνεται και σε σένα εφόσον τα ιδεολογικά σου σου επιτρέπουν να πιστεύεις στον Θεό.