Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Ο Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων (Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.) που αποτελείται από το ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. Αθήνας,Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης,Α.Φ. ΈΠΑΛξη Παν. Κύπρου,Φλόγα Πάτρας και η Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ (Α.Κ.Μ. Ε.Φ.Ε.Ν.) σας προσκαλούν στην καθιερωμένη αντικατοχική-αντιομοσπονδιακή πορεία που διοργανώνουν κάθε χρόνο ανήμερα της μαύρης επετείου της Παράνομης Τούρκικης Εισβολής.

Ως κύριοι διοργανωτές της αντικατοχικής απευθύνουμε κάλεσμα στους απανταχού πατριώτες.Σε εσένα που ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕΣ και αντιστέκεσαι.Άς ενώσουμε τις φωνές μας, ας διαδηλώσουμε για άλλη μια φορά ενάντια στον παράνομο τούρκο εισβολέα διεκδικώντας για τριακοστή έκτη φορά το δικαίωμα όλων μας, για μια Kύπρο ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ, απαλλαγμένη απο κατοχικά στρατεύματα, με τους πολίτες της να απολαύουν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Φέτος είναι η χρονιά που ο πατέρας Πενταδάκτυλος θα ακούσει δυνατά:
''ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ''

Αφετηρία η πλατεία Ελευθερίας,Λευκωσία ώρα 17:30 και κατάληξη στο σημείο-σύμβολο της Κατοχής,το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.



Επίσης, η Ένωση Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. καλεί τα μέλη και τους φίλους του όπως παρεβρεθούν στο μνημόσυνο του ήρωα του 1974 Ευάγγελου Μουλλωτού που έπεσε ηρωϊκά μαχόμενος στις 20 Ιουλίου 1974 σε ηλικία 18 ετών. Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος της επαρχίας Λεμεσού.