Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Συνάντηση Ταλάτ-Χίλαρι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο επικεφαλής της πολιτικής πτέρυγας του Αττίλα και πρώην μέλος της αιμοσταγούς ΤΜΤ Μεχμέτ Αλή Ταλάτ, θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί με την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον στις 19 Απριλίου.
(Από την Ελευθεροτυπία)

Από την επίσημη Κυπριακή Δημοκρατία δεν υπήρξε καμμιά επίσημη αντίδραση για την ενέργεια αυτή της Αμερικανικής ηγεσίας. Η Κυπριακή Δημοκρατία βλέπει χωρίς να αντιδρά ή χωρίς να θέλει να αντιδράσει την συνεχιζόμενη αναβάθμιση του ψευδοκράτους και τον ψευτοπροέδρων του.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις δικοινοτικές συνομιλίες όπου ο νόμιμος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θεωρείται ισότιμος συνομιλητής με το ανδρείκελο της κατοχής, ο κατοχικός ηγέτης γίνεται ο πρώτος μη Αρχηγός κράτους (ή μήπως τον αναγνωρίσαμε και δεν το γνωρίζουμε) που κάνει προσφώνηση στον ΟΟΣΑ και συνεχώς πηγαίνει για συνομιλίες με Ευρωπαίους και άλλους ξένους ηγέτες.

Όλο αυτό το θέατρο παραλόγο συνεχίζεται με τις δηλώσεις στήριξης του Ταλάτ στις ψευδοεκλογές από τον νόμιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και από τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, ο οποίος εκθειάζει την φιλία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον εγκάθετο της Άγκυρας. (Από την Σημερινή).

Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας επιτέλους καταλάβετε ότι εσείς είστε ο νόμιμος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεν είστε ισότιμος με κανένα επικεφαλή της παράνομης κατοχής.