Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Σύμφωνα με δηλώσεις του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κυρίου Άντρου Κυπριανού που έγιναν στο ιστολόγιο μας, υπάρχει σχέδιο για απαγωγή του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Χριστόφια από εξωγήινους που κατοικούν στον πλανήτη Άρη και οι οποίοι είναι αντίθετη στην λύση και την επανένωση της Κύπρου.

Πέρα από την πλάκα μόνο τα ανωτέρω δεν μας έχουν πει οι υποστηρικτές του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και μόνο με σατιρική διάθεση μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας αυτή την συνεχή συνωμοσιολογία που προσπαθεί να μεταφέρει στον κυπριακό λαό ο Άντρος Κυπριανού και τα υπόλοιπα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος Κύπρου.

Αρχικά τα εκφραστικά όργανα του ΑΚΕΛ κατήγγειλαν προσπάθειες ανατροπής του Προέδρου της Δημοκρατίας και συνέχισαν μιλώντας μέσα από το επίσημο βήμα της Βουλής για δήθεν κάλεσμα φυσικής εξόντωσης του από εχθρούς της λύσης!!!

Στις 4 Αυγούστου 2009 έγραψα σχετικά :
Διαβάσαμε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2009, τον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας Χαραυγής και μας δημιουργήθηκαν απορίες σχετικά με αυτό. Το πρωτοσέλιδο αυτό δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "φυλλάδια φασιστικών οργανώσεων μιλούν για ανατροπή του Προέδρου Χριστόφια ... μιλά ακόμη για συνδέσεις με γόνους ΕΟΚΑ βητατζίδικων στοιχείων ... υπάρχουν επώνυμοι που εκφράζονται δημόσια ενάντια στην Δζ Δκ Ομοσπονδία ... η ιδεολογία που ασπάζονται είναι εκείνη του ναζισμού"

Η εφημερίδα Χαραυγή όμως και ο αρθρογράφος Νεόφυτος Νεοφύτου δεν αναφέρουν κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει τις σοβαρότατες καταγγελίες τους. Άραγε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας κατέθεσε στην αστυνομία τα στοιχεία αυτά ως όφειλε; Ο Γενικός Εισαγγελέας από την στιγμή που υπάρχουν δημόσιες καταγγελίες για ανατροπή του Προέδρου δεν έπρεπε να επέμβει και να πάρει καταθέσεις σχετικά με το θέμα; Ο δημοσιογράφος δεν θα έπρεπε να μιλήσει με ονόματα για όσα αναφέρει; Γιατί κανένα κόμμα δεν καταδίκασε τις ομάδες αυτές μετά το δημοσίευμα αν υπάρχουν;

Ακόμη και αν όντως υπάρχουν αυτές οι ομάδες γιατί γίνεται προσπάθεια να συνδέσουν τους αντιομοσπονδιακούς πολίτες με την ομάδα αυτή; Ποια φοιτητική, μαθητική, αθλητική ή στρατιωτική αντιομοσπονδιακή ομάδα ασπάζεται τον ναζισμό ή μίλησε για ανατροπή του Προέδρου; Μήπως πρόκειται για τις Γκαιμπελιστικές-Σταλινιστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά το ΑΚΕΛ;

Μήπως το δημοσίευμα έχει ως μόνο στόχο την προσπάθεια φίμωσης των αντιομοσπονδιακών φοιτητών που σημείωσαν εκπληκτική άνοδο σε όλες τις περιοχές που κατέρχονται σε εκλογές; Μήπως είναι προσπάθεια συσπείρωσης των ΑΚΕΛικών ψηφοφόρων; Ή μήπως πρόκειται για σπασμωδικές κινήσεις για να καλυφθούν τα λάθη που κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόσο στις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού όσο και με τις συλλήψεις αντιφρονούντων πολιτών...

Ο καθένας πλέον μπορεί να κρίνει το πόσο αληθεύει το δημοσίευμα της Χαραυγής και για ποιους πραγματικούς λόγους έχει γραφτεί. Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η Κυβέρνηση και τα όργανα της είτε βλέπουν φαντάσματα, είτε έχουν χάσει τελείως την μπάλα!
http://enwtikos-13.blogspot.com/2009/08/blog-post_04.html
Τελευταίο κρούσμα συνωμοσιολογίας από το κυβερνών κόμμα ήταν οι δηλώσεις του Άντρου Κυπριανού και πάλι, ο οποίος ανάφεραι ότι υπάρχει ένα συντονιστικό όργανο που δίνει οδηγίες και υποκινεί όσους αντιπολιτεύονται τον Πρόεδρο Χριστόφια. Περιττό να αναφέρω ότι ούτε αυτή την φορά το ΑΚΕΛ έχει δώσει στοιχεία που να αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του.

Σαν πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας αναμένουμε από τα στελέχη του ΑΚΕΛ να μας παρουσιάσουν τα στοιχεία που να αποδεικνύουν όλοι αυτή την συνωμοσιολογία που προσπαθούν να μεταδώσουν και η οποία έχει ως στόχο να κάνει ήρωα τον Χριστόφια ή να απολογηθούν στον Κυπριακό λαό για τον πνευματικό βιασμό που του κάνουν κατ΄επανάληψη τους τελευταίους μήνες.

ΥΓ. Όντως ο Πρόεδρος είναι αρεστός στον Διεθνή Παράγοντα. Τόσο αρεστός που τον έφτυσε ο Μουν και ήρθε παρά την αντίθετη επιθυμία του και πήγε και επίσημη επίσκεψη στο ψευτοπροεδρικό των κατεχομένων. Και εις ανώτερα...