Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Η εκδήλωση λατρείας προς τον Δημήτρη Χριστόφια!


Μέσα στον μήνα που διανύουμε, ο Δημήτρης Χριστόφιας θα παραστεί σε νέα κομματική συναυλία που διοργανώνει η "Κίνηση Πολιτισμου"! Στην συναυλία αυτή διαφημίζεται ότι θα συμμετέχουν 30 Ελλαδίτες και Κύπριοι καλλιτέχνες. Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση στην διαφημιστική της αφίσα δείχνει σαφέστατα και τον σκοπό της εκδήλωσης αυτής. "Να υπερασπιστεί τον πρόεδρο, ο οποίος είναι η μόνη διέξοδος αυτή την περίοδο."

Ο Δημήτρης Χριστόφιας πλέον έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και απομονωμένος από όλα τα πολιτικά κόμματα του τόπου πλην του ΑΚΕΛ, δείχνει να έχει μεγάλη ανάγκη αυτές τις κομματικές εκδηλώσεις λατρείας για να δείξει ότι είναι αγαπητός στον λαό. Για αυτό και βάζουν στην εκδήλωση τον μανδία των ανεξάρτητων διοργανωτών (Κίνηση Πολιτισμού) και όχι την πραγματική ταυτότητα των διοργανωτών.

Η αφελής ηγεσία του ΑΚΕΛ σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πείσει τον λαό του τόπου, ο οποίος έχει κατατάξει τον Δημήτρη Χριστόφια σαν τον χειρότερο κυβερνήτη του νησιού μέχρι σήμερα. Εκτός και αν αποσκοπεί μόνο στην συσπείρωση των σκληροπυρηνικών ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ και στην δημιουργία κλίματος διχόνοιας μεταξύ του λαού. Άλλοστε έχουν γίνει απόπειρες και στο παρελθόν. Αυτό σίγουρα μπορεί να το πετύχει.

Στην συναυλία θα τραγουδήσουν για ακόμη μια φορά αγαπητοί στον λαό καλλιτέχνες που μέσα από τους στίχους τους και τα τραγούδια τους μεγάλωσαν γενιές πολιτών, αντιδρώντας στο σάπιο κατεστημένο της εξουσίας που βασανίζει τον Ελληνισμό. Τώρα, οι καλλιτέχνες αυτοί δείχνουν να ανέχονται και να υποστηρίζουν τον χειρότερο πρόεδρο που είχε ποτέ η Κύπρος, γιατί ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικοπολιτικό χώρο. Ή πιθανόν και να πληρώνει καλά το κόμμα!

Βασίλη και λοιποί, χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία...

ΥΓ. Αυτή η κίνηση του Χριστόφια θυμίζει σε όλους σκηνές που βλέπαμε στις οθόνες μας από τα δικτατορικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής, με τους Καντάφι, Χουσεϊν κλπ να στήνουν τέτοιες εκδηλώσεις λατρείας για να δείχνουν σε όλους πόσο αγαπητοί είναι... Τώρα το βλέπουμε και στην ευρωπαϊκή Κύπρο του 2011!
ΥΓ2. Για συναυλίες έχεις χρόνο. Για ένα συγγνώμη προς τις οικογένειες των νεκρών της 11ης Ιουλίου; Για μια επίσκεψη στους τραυματίες;
ΥΓ3. Συγχαρητήρια στο ΑΚΕΛ που σε περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης και αφού καλεί τον λαό να επιδείξει λιτότητα, καταφέρνει να διοργανώσει συναυλία με 30 προσωπικότητες.