Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Συγχρονισμός-Συντονισμός(;) Ανανιστών


Μεγάλη απορία προκαλεί στους Έλληνες Κύπριους, η συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται από φιλοανανικά σύνολα, εφημερίδες και ιστολόγια σχετικά με το θέμα της εξαφάνισης της σωρού του αποθανώντος τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Όλοι οι πιο πάνω χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο (αν έχουν καλό θα ήταν να πήγαιναν να το καταθέσουν στην Αστυνομία), φωτογραφίζουν σαν ένοχους Ελλαδίτες στρατιωτικούς εθνικιστικές οργανώσεις κλπ με μοναδικό στόχο να σπείρουν την διχόνοια και να τορπιλίσουν το καλό κλίμα των συνομιλιών (δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε πόσο πολιτικά μύωπες είναι όσοι βλέπουν καλό κλίμα και πρόοδο στις συνομιλίες). Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι στρατιωτικοί είχαν άλλοθι και αφέθηκαν ελεύθεροι αν και για την εν λόγω εφημερίδα έγινε μόνο η σύλληψη και ξεχάστηκε να γίνει αναφορά στο γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθεροι. Όλα τα πιο πάνω βέβαια γράφονται χωρίς να μπορούν να δώσουν και ένα πειστικό στοιχείο που να αποδεικνύει αν έχουν δίκαιο ή όχι.

Ταυτόχρονα οι Ανανικοί κύκλοι αποκλείουν κατηγορηματικά ότι η πράξη αυτή μπορεί να έγινε από φανατικά "αντιτασσικά" στοιχεία ή από ξένες μυστικές υπηρέσιες. Το αποκλείουν χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την άποψη τους αυτή.

Το θράσος ορισμένων στο θέμα αυτό έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία καθώς γνωστός ανανιστής δημοσιογράφος (ο υβριστής των υποστηρικτών του όχι που αναφέρα σε παλαιότερο κείμενο μου) καταγγέλει την οικογένεια του νεκρού ότι νοιάζεται μόνο για πολιτικά οφέλη και όχι για την ανεύρεση του πτώματος, αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από το ανοσιούργημα αυτό!!!

Όλες οι πιο πάνω συντονισμένες προσπάθειες για δημιουργία εντυπώσεων άρχισαν όταν έδωσαν το έναυσμα οι δηλώσεις του Προέδρου Χριστόφια και η αναφορά του σε προβοκάτσια. Τώρα αναμένουμε από τους κύκλους αυτούς να μας αναφέρουν που στηρίζουν την θεωρία τους αυτή και αν έχουν στοιχεία να καταθέσουν στον εισαγγελέα.

ΥΓ. Δεν κάνω καμμιά αναφορά στους πιθανούς ένοχους καθώς τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν δίνουν κάποια εξήγηση. Όμως προσωπικά πιστεύω ότι η εκτίμηση του Ελεύθερου πρέπει να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όλα αυτά πάντα υποθετικά και χωρίς να είμαι απόλυτος όπως οι συντονισμένοι ανανιστές.

Αποτελέσματα ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο: Ηρακλής-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
Καλαθοσφαίριση ανδρών: Καβάλα-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 73-85
Καλαθοσφαίριση γυναικών: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Καλαμαριά 57-53
Πετοσφαίριση ανδρών:Λαμία-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3
Πετοσφαίριση γυναικών:EA Λαρίσης-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3
Υδατοσφαίριση:Χίος-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8-10

Μεσοβδόμαδα είχαμε ακόμη
Καλαθοσφαίριση ανδρών:Χίμκι-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 82-87
Πετοσφαίριση ανδρών: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Φιντρισχάφεν 0-3