Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ


Αγνοεί ότι ο Ραούφ Ντενκτάς ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ;

Αγνοούν ότι ο Ρ. Ντενκτάς ήταν και είναι κάθετα εναντίον του Σχεδίου Ανάν επειδή όπως λέει θα παραδώσει τους τ/κύπριους στους ε/κύπριους;

Αγνοούν ότι ο Ντενκτάς (όπως και οι ίδιοι) τάσσεται ενάντια στις συνομιλίες και κατηγορεί τον Ταλάτ ότι υποθηκεύει το μέλλον των τ/κυπρίων;

Αγνοούν ότι στα θέματα αυτά ο πρώην τ/κύπριος ηγέτης βρίσκεται σε πλήρη συστοιχία με τους ίδιους;

Το αντίθετο συμβαίνει, αυτοί ταυτίζονται μαζί τους.

Αν το αγνοούν αυτοί, εμείς δεν το αγνοούμε.


Όλα τα πιο πάνω μπορεί ο καθένας να τα διαβάσει στο προσωπικό ιστολόγιο ΑΚΕΛικού δημουσιγράφου που εργάζεται στο εκφραστικό όργανο του κόμματος "Άστρα". Πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο που έγραψε βιβλίο ενάντια στον αγώνα της ΕΟΚΑ απειλώντας την πρωτοκαθεδρία του Δρουσιώτη σε αυτή την ιδεολογία.

Όπως είναι φανερό ο δημοσιογράφος αυτός που διαφημίζει με κάθε ευκαιρία ότι κατά το δημοψήφισμα του 2004 ήταν υπέρμαχος του σχεδίου, εξυβρίζει τα 3/4 του Κυπριακού Ελληνισμού, οι οποίοι θέλωντας να αποτρέψουν την εξόντωση του Ελληνισμού στην Κύπρο καταψήφισαν το σχέδιο Ανάν. Υβρίζει τους υποστηρικτές του ΟΧΙ ταυτίζοντας τους με τον Ντενκτάς.

Με την ίδια λογική οι υποστηρικτές του ΝΑΙ κύριε δημοσιογράφε εσείς είστε το ίδιο με τον παράνομο ηγέτη του ψευδοκράτους; Είστε το ίδιο με την Κυβέρνηση της Τουρκίας που διατηρεί 43.000 στρατιώτες στο βόρειο τμήμα του νησιού; Είναι το ίδιο με τους Τούρκους (στην πλειοψηφία τους έποικοι) που ψήφισαν ναι στο δημοψήφισμα;

Είναι φανερό πλέον ότι στο ΑΚΕΛ μετά που άφησαν στο περιθώριο τους υπέρμαχους του σχεδίου Ανάν προσπαθούν μέσω των εκφραστικών τους οργάνων να μεταδώσουν και στον κόσμο τους την αποκύρηξη της απόρριψης του σχεδίου Ανάν. Έτσι δεν διστάζουν στην προσπάθεια τους να πετύχουν τον στόχο τους αυτό να εξυβρίσουν τα 2/3 των ψηφοφόρων τους που καταψήφισαν το σχέδιο Ανάν.

Τα πράγματα στην Κύπρο έχουν κινούντε με τρομερή ταχύτητα. Σύντομα έρχεται στο νησί ένα νέο Σχέδιο Ανάν (με διαφορετικό περιτύλιγμα) και για αυτό το ΑΚΕΛ εντατικοποιεί τις ενέργειες του για να περάσει από τον λαό. Οι ΑΚΕΛικοί ψηφοφόροι με εθνικές ανησυχίες πρέπει να σταματήσουν να δέχονται να υβρίζονται από το ίδιο τους το κόμμα. Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε και να αποτρέψουμε την καταστροφική ομοσπονδιοποίηση της Κύπρου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωρε πατριωτη μπορεις να μας πεις το ονομα του ακελικου δημοσιογραφου του αστρα;

να ξερουμε να το φαμε

Μιχάλης είπε...

Η διαστρέβλωση, η αποσπασματική αντιμετώπιση θέσεων και η εμπάθεια έχει γίνει επιστήμη από κάποιους.

Γιατί αποκρύβεις αγαπητέ μου φίλε ότι το απόσπασμα που έβαλες απαντά σε συγκεκριμένη ανάρτηση συγκεκριμένου μπλογκ στο οποίο ο υποφαινόμενος ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ επειδή διαφωνεί με το εν λόγω μπλογκ;

Και γιατί δεν λες την αλήθεια, ότι ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ που παραθέτεις ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ;

Οι γενικεύσεις μπορεί να σε βολεύουν αλλά δυστυχώς δεν οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, ότι ΚΑΠΟΙΟΙ δικοί μας χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα αλλά από την ανάποδη.

Επίσης, δεν διαφημίζω καθόλου ότι ψήφισα ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Το λέω όταν ρωτηθώ και είναι ζήτημα αν το είπα 2 ή τρεις φορές.
Από την άλλη είναι και θέμα ειλικρίνειας, κάτι που για κάποιους αποτελεί πλέον πολυτέλεια.

Μάθε ακόμα ότι όσα γράφω εκφράζουν εμένα και κανένα άλλον. Καταλαβαίνω τον πόθο ορισμένων να μεταφέρουν τα πάντα στο ΑΚΕΛ αλλά δεν είναι έτσι.
Εκεί που διαφώνησα με το ΑΚΕΛ το είπα, εκεί που συμφωνώ πάλι το λέω.

Και μια λεπτομέρεια, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ κανένα βιβλίο για την ΕΟΚΑ.
Το βιβλίο γράφεται ακόμα.
Αλλά είσαι φοβερός, ακόμα δεν έχει γραφτεί και έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι θα είναι εναντίον της ΕΟΚΑ!!!
Μπράβο διορατικότητα!!!

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Το κείμενο είναι ξεκάθαρο και ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει. Αλήθεια τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Άμα ταυτίζεις συγκεκριμένη μερίδα κόσμου που ψήφισε όχι, με τον Ντενκτάς που ψήφισε και αυτός όχι τι σημαίνει; Ότι και το 76% των Ελλήνων ταυτίζονται μαζί του. Είναι ξεκάθαρο αυτό.

Απολογούμαι που είπα ότι οι αυτά που λες εκφράζουν το ΑΚΕΛ. Θα θεωρήσω το γεγονός ότι οι απόψεις σου ταυτίζονται με αυτές του ΑΚΕΛ και το γεγονός ότι εργάζεσαι σε εκφραστικό όργανο του ΑΚΕΛ (ραδιοφωνικός σταθμός Άστρα) ως εντελώς συμπτωματικές.

Σχετικά με το βιβλίο επειδή παρουσιάζεις τις πηγές σους και αποσπάσματα σε διάφορα forum και ιστολόγια υπέθεσα ότι εκδόθηκε. Πάντως από αυτά που παρουσιάζεις μόνο φιλικά προς την ΕΟΚΑ δεν είναι.