Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΒΙΑΣ: Στη Λεμεσό τα Ναινέκια επιτέθηκαν σε εθνικόφρωνες!

Απαράδεκτη αντικοινωνική συμπεριφορά επέδειξαν τα Ακελικά φερέφωνα, έξω από το θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, εναντίον εθνικόφρονων νέων που διαφώτιζαν το κοινό σχετικά με τις επιπτώσεις των «επαναπροσεγγιστικών» εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο βράδυ, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη δικοινοτική επαναπροσεγγιγστική συναυλία, με συμμετοχή του Τούρκου Muammer Ketencoglu και του συγκροτήματός του Zeybek Ensemble, ομάδα νέων με ιδιαίτερη ευαισθησία στο εθνικό μας θέμα, αντέδρασαν στην ομοσπονδιακή εκδήλωση με τη διανομή φυλλαδίων:

Οι συναυλίες σας είναι οι μουσικές

της υποταγής που διαβρώνουν αξια-

κές δομές και προκαλούν την ανοχή

και τον πόνο μας. Όσο εσείς θα δια-

σκεδάζετε την κατοχή, τόσο εμείς θα

συνεχίζουμε ενάντια στη λήθη.

Οι δημοκρατικές ευαισθησίες όμως των Ακελιστών, δεν είναι τόσο ισχύρές, όσο το «προοδευτικό δημοκρατικό κίνημα» επαίρεται... Όταν ο τουρκοπροσκυνημένος χλευασμός απαντάται με τα εθνικά επιχειρήματα της Αξιοπρέπειας και του Πατριωτισμού, τότε επιστρατεύει τη βία για να σωπάσει τη μαχόμενη νεολαία. Η επίθεση στον επικεφαλή της ομάδας των νέων, και η σχετική ιατρική γνωμάτευση επιβεβαιώνουν το χαμηλό επίπεδο και την αντικοινωνική συμπεριφορά των υποστηρικτών του Ακελικού καθεστώτος.

Η Αστυνομία ήταν παρούσα, και όμως δεν έπραξε τίποτα...

Θλιβερή στάση τήρησαν οι παρόντες αστυνομικοί, οι οποίοι επίσης χλεύαζαν το περιεχόμενο του αντιομοσπονδιακού φυλλαδίου. Αφού πρώτα εμπόδισαν τους νέους να μοιράσουν το έντυπο, στη συνέχεια έμειναν άπρακτοι στην επίθεση των Ακελιστών, και μάλιστα... φυγάδευσαν τον θύτη εντός του θεάτρου. Άδικη, ρατσιστική και κομματική συμπεριφορά από τους ένστολους εκπροσώπους του κράτους.

«Οι δικές μας μουσικές είναι οι φω-

νές μας που ζητούν δικαίωση, οι στί-

χοι μας συνθήματα στους τοίχους.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια

στη λήθη, γιατί οι μελωδίες σας είναι

παράφωνες, λόγω της τουρκικής κα-

τοχής».

Μεταξύ άλλων, την «επαναπροσεγγιστική» συναυλία παρακολούθησαν ο «μεσολαβητής» για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ (ο οποίος και ειρωνεύτηκε την εκδήλωση διαφώτισης), πολιτειακοί αξιωματούχοι και Τ/κύπριοι.

Να σημειωθεί ότι ο θύτης Η.Σ., μέσω του δικηγόρου του, απέστειλε επιστολές στον Αργηγό της Αστυνομίας και στο Γενικό Εισαγγελέα, καταγγέλοντας την υπόθεση.

Όπως γράψαμε και παλαιότερα, η πανδημία των Νεοανανικών Πλατφόρμων του ΝΑΙ εξαπλώνονται και έχουν ως πόλη εξόρμησης τη Λεμεσό: «...υποβαθμίζοντας την ελληνική εθνική μας ταυτότητα και προβάλλοντας τη ψευδο-νεο-κυπριακή συνείδηση, προσπαθούν να επιβάλουν στην κυπριακή κοινωνία τη λασπολογία της επαναπροσέγγισης, με στόχο την εδραίωση της ομοσπονδίας στην κοινή γνώμη και την τελική διευθέτηση του εθνικού μας θέματος στα μέτρα των Αγγλοαμερικανών...» (20/11/2009).

Τόσο η δολλαριακή πηγή χρηματοδότησής τους, όσο και το προσκυνημένο, ξενοδουλικό προσωπείο τους, θα διαλυθούν μπρος στην άρνηση των Ελλήνων της Κύπρου για υποδούλωση στους αποικιοκράτες Αγγλοαμερικανούς και στους αιμοβόρους Οθωμανούς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ