Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.


Η Ένωση Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους στο οίκημα του (οδός Παιανίας 5-7, Ζωγράφου). Θα μιλήσουν οι δασκάλες του Γένους κα Ελένη Φωκά και κα Χαρά Νικοπούλου.

Ημέρα:Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010
Ώρα: 20:00

Ακόμη την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. καλεί
τους φοιτητές της Αθήνας στην μεγάλη αντικατοχική πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους, της παράνομης εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής.


Σχετική ανακοίνωση:

27 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την μέρα που ο Ραούφ Ντενκτάς καταργώντας τις συμφωνίες 77-79 ανακήρυξε στο βόρειο, κατεχόμενο μέρος του νησιού την λεγόμενη «ΤΔΒΚ». Ένα κράτος που ουδείς πλην της Τουρκίας αναγνωρίζει.

Δυστυχώς η πολιτική μας ηγεσία φαίνεται πως ξεχνά τα εγκλήματα της Τουρκίας, το χείριστο όμως όλων είναι ότι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί παρασέρνουν μαζί τους και μεγάλο μέρος των πολιτών. Παρόλο που η πράξη της Το...υρκίας να εγκαθιδρύσει δια αποσχίσεως τουρκικό μόρφωμα κρίθηκε καταδικαστέα από την διεθνή κοινότητα η πολιτική μας ηγεσία για λόγους του οποίους ουδείς γνωρίζει τείνει με της θέσει που υιοθετεί να το αναγνωρίσει. Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι το ψευδοκράτος αναγνωρίζεται καθημερινά είτε από τους πολιτικούς είτε από πολίτες. Οι μεν πολιτικοί το αναγνωρίζουν από την στιγμή που συνομιλούν με τον εκάστοτε παρανόμως εκλεγμένο ψευδοπροθυπουργό εφόσον συνομιλώντας μαζί του πρωτίστως υποβαθμίζουν το πρόβλημα της Κύπρου από πρόβλημα παράνομης εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής σε δικοινοτικό και κατά δεύτερο αναγνωρίζουν στον εκάστοτε αττιλάρχη το πολιτικό του αξίωμα. Οι πολίτες της ΚΔ κύριοι εκλέγουν πρόεδρο και ΟΧΙ κοινοτάρχη. Από την άλλη οι πολίτες οι οποίοι περνούν καθημερινά τα οδοφράγματα της ντροπής επιδεικνύοντας ταυτότητα ή διαβατήριο αφενός μεν στηρίζουν οικονομικά το ψευδοκράτος αφετέρου το αναγνωρίζουν εφόσον η επίδειξη των δύο προαναφερθέντων εγγράφων γίνετε όταν πολίτης περνά σε κάποιο άλλο κράτος.

Η Δ/Ζ Δ/Κ ομοσπονδία (ΔΔΟ) η οποία κατά τους πολιτικούς μας αποτελεί την μοναδική λύση ουσιαστικά επικυρώνει και αναγνωρίζει το ψευδοκράτος εφόσον μια λύση τύπου ΔΔΟ προνοεί την ύπαρξη δύο κρατών στην Κύπρο, το Ελληνοκυπριακό και το τουρκοκυπριακό. Ουσιαστικά δηλαδή εμείς οι ίδιοι δια της υπογραφής μας θα αναγνωρίσουμε αυτό για το οποίο καλούμε την διεθνή κοινότητα να καταδικάσει.

Το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. , η μοναδική αντιομοσπονδιακή φωνή των Αθηνών, ιδρυθείσα το 1968, δηλώνει για άλλη μια φορά πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να ξεπουλήσει την Πατρίδα μας με καμιά ομοσπονδία. Στις προσπάθειες σας για ξεπούλημα της Κύπρου θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας.

Σε καλούμε την Κυριακή 14/11/2010 η ώρα 20:00 στην εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους που διοργανώνουμε στο οίκημα μας (Παιανίας 5-7, Ζωγράφου). Θα μιλήσουν οι ηρωικές δασκάλες κα Ελένη Φωκά και κα Χαρά Νικοπούλου.

Στις 15/11/2010 σε καλούμε στην καθιερωμένη Αντικατοχική πορεία που διοργανώνει η ΕΦΕΚ Αθήνας(προσυγκέντρωση στο οίκημα μας Παιανίας 5-7, Ζωγράφου η ώρα 17:00). Σε καλούμε για άλλη μια χρονιά να πορευτείς μαζί μας για να περάσει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν ξεχνά. Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως η αντιομοσπονδιακή φωνή δεν θα σταματήσει, όσο και αν την πολεμούν, όσο κι αν θέλουν να την κάνουν να σωπάσει. Γιατί:
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!


παλαιότερη αντικατοχική πορεία

5 σχόλια:

Καλόγερος αλλά λουσμένος είπε...

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ;

Πάντως το 74, εφακκούσαν τα πόδκια σας στον κώλον σας που το βούρος. Τωρά ίνταλως τζι' εγινήκετε μάγκες πάλε;

Ανώνυμος είπε...

Προς Καλόγερο που μάλλον βρωμιάρης (ξιμαρισμένος) είναι: Το 74 εννεν εμάς που εκτυπούσαν τα πόδκια μας στον κώλο μας αλλά κάτι τύπους σαν τζιαι σένα. Αντισταθήκαμε τότες τζιαι αντιστέκουμαστε τζιαί τωρά.
Εσείς εκαρεβάσετέ τα τότεσ τζιαί ακόμα κατεβασμένα τα εσιετε.
Δκιάβασε ρε αχαϊρευτε ποιοί εκρατήσαν την Λευκωσία.

Νέμεσις

Νέμεσις

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Φίλε Νέμεσις είναι σωστή η παρέμβαση σου. Όπως είναι γνωστό σε όλους ότι οι Δρασίτες το 1974 δημιούργησαν τον "Ιερό Λόχο", ο οποίος και απαίτησε να έρθει στην Κύπρο να πολεμήσει ενάντια στους Τούρκους εισβολείς.

Όμως ο συγκεκριμένος χρήστης που απαντάς έβαλε σκοπό του να τρολλάρει κάθε ανάρτηση μου για αυτό τον λόγο και αποφάσισα να μην του απαντώ σε ότι γράφει. Πολύ απλά γιατί έχει ως μοναδικό σκοπό του να μου σπαταλεί χρόνο.

Καλόγερος αλλά λουμένος είπε...

Χε χε χε χε μάγκες της πολυθρόνας τζιαί της μάσας. Μαχητές του κώλου. Πολεμιστές του πόρτου. Εκτελεστές του . . . τσίζμπουρκερ.

Ξέρετε που εν η Τουρκία. Αν έσιετε αρτσιήθκια πηαίνετε νά βρετε τους Κούρδους τζιαί ενωθείτε μαζί τους.
Να δείτε ίνταλως πολεμούν.

Εσείς αλλό λλίον, το μόνον ανδριλλίκκιν σας είναι να δέρνετε κορούες σαν περπατούν μόνες τους μεσ' το δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Τζιαί σένα το αντριλλίκκι σου είναι να βριζεις πίσω απο την ανωνυμία.

Αντρακλα της κουτάλας.

Άτε ρε Ουστ!!!!!


Νέμεσις