Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Χριστόφιας: "Πιο κοντά η Συρία από την Ελλάδα"

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Συρίας ο Πρόεδρος Χριστόφιας αποκάλυψε στον ομόλογο του ότι οι Κύπριοι είμαστε πιο κοντά στην Συρία παρά στην Ελλάδα!!! (πηγή). Για χάρη της ιστορίας να αναφέρουμε ότι κατά την επίσκεψη του Χριστόφια πριν από ένα χρόνο στην Συρία, ο Σύριος Πρόεδρος έκανε αναφορά για "δύο κράτη στην Κύπρο", γεγονός το οποίο έθαψε η Κυβέρνηση μας!!! Ακόμη η ακτοπλοϊκή γραμμή από την Συρία προς το παράνομο λιμάνι της Αμμοχώστου ακόμη συνεχίζεται!

Με αυτούς ο Πρόεδρος Χριστόφιας νοιώθει να έχει παραπάνω δέσιμο παρά με την Μητέρα Πατρίδα του τόπου μας! Ο Χριστόφιας έχει πλέον ξεφύγει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δηλώσει το μίσος που τρέφει κατά της Ελλάδας και σε κάθε τι ελληνικό. Δεν είναι τυχαία εξάλλου και η πρόσφατη τοποθέτηση του περί δύο εισβολών! Ούτε τυχαία είναι η υποστολή των ελληνικών σημαιών από δημόσια κτίρια και οι συνεχείς βανδαλισμοί σε μνημεία ηρώων υπό την ανοχή της Κυβέρνησης.

Μόνο ως σύμπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η αυξανόμενη με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου εισροή μεταναστών στην Κύπρο. Μετανάστες, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Προφανώς, οι "κοντινοί" μας Άραβες πρέπει να γίνουν πλειοψηφία έναντι των "μακρινών" μας Ελλήνων! Για αυτό και οι μετανάστες βαφτίζονται ως πολιτικοί πρόσφυγες και λαμβάνουν τρελά επιδόματα εις βάρος του ελληνικού πληθυσμού του νησιού!

Η Κυβέρνηση του τόπου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι έχει ξεφύγει πολύ και ότι είναι επικίνδυνη για το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Στην προσπάθεια τους αυτή, συμμετέχουν και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές οι οποίοι λαμβάνουν από το κράτος τεράστιες επιχορηγήσεις!

Ο κόσμος όμως αντιδρά και δεν δέχεται να γίνει μειονότητα στην ίδια του την πατρίδα... Η Κύπρος ανήκει στους Έλληνες κατοίκους της και όχι στους κουβαλητούς μετανάστες! Αν ο κύριος Συλικιώτης και οι λοιποί αλλοδαπολάγνοι γουστάρουν τους μουσουλμάνους μετανάστες ας μετακομίσουν αυτοί στις χώρες τους!

Αντιδρούμε στην προσπάθεια αφελληνισμού του τόπου μας. Στέλνουμε το μήνυμα μας προς όλους τους ανθέλληνες που μας περιτριγυρίζουν.Σε κάθε μπαλκόνι τοποθετούμε και μια ελληνική σημαία!

5 σχόλια:

Καλόγηρος αλλά λουσμένος είπε...

Άντε βρε, παίξτε και το χαρτί του εθνικισμού να δούμε. Μπορεί να μας βγει αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Ρε.... στη "πηγή" (Σημερινή) λέει ότι τούτη η δήλωση ήταν του Σύρου πρόεδρου, γιατί το διαστρεβλώνετε τσιε γιατί εν γράφετε τη δήλωση ολόκληρη τσιε αυτούσια?

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν διαψεύδει τον Σύριο για αυτά που λέει αφού δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις;

Ή μήπως να ξεχάσουμε τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε στην Ελλάδα κατά το παρελθόν;

Καλόγηρος αλλά λουσμένος είπε...

Εννοείς για το απέραντο τρελλοκομείο του Καραμανλή;

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Για μένα Ελλάδα δεν είναι το κράτος των Αθηνών! Απλά ο Χριστόφιας κστηγόρισε ολόκληρο τον Ελληνισμό για κάποια λάθη μεμονομένων πολιτικών... Αλλά ακόμη και έτσι λάθος τα λέει!