Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χρονιά που μας αποχαιρέτησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα μας άφησε πικρά συναισθήματα. Παρά τα καλά αποτελέσματα που είχαμε κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, η κακή παρουσία κατά τον πρώτο γύρο μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα έκλεισε με την ομάδα μας να κερδίζει θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ.
Στο κύπελλο μια απρόσμενη ήττα από τον Πανσερραϊκό μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο μας άφησε εκτός της συνέχειας του θεσμού. Πρόκειται για μια ντροπιαστική νύκτα στην πλούσια ιστορία του συλλόγου.
Στην Ευρώπη η ομάδα αποκλείστηκε και πάλι από εντός έδρας ήττα από τα κίτρινα υποβρύχια της Βιγιαρεάλ.

Η παρούσα χρονιά ξεκίνησε με την μεταγγραφή βόμβα των Λέτο, Κατσουράνη και Σισέ.
Στο πρωτάθλημα η ομάδα είναι στην 1η θέση 2 βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και δείχνει ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι στα πόδια της. Σε κάποιους αγώνες έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με πρωτεργάτη τον Σισέ που πέτυχε 11 γκολ δίνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους οπαδούς της.
Στο κύπελλο η ομάδα συνεχίζει στην φάση των 16 όπου αναμένεται να προκριθεί χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στην επόμενη φάση.
Στην Ευρώπη η χρονιά άρχισε με πολύ άσχημα αποτελέσματα αλλά στην συνέχεια η εικόνα βελτιώθηκε λίγο. Η ήττα από την Σπάρτα Πράγας που ευτυχώς δεν κόστισε και ο μετέπειτα αποκλεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλαν την ομάδα μας στο νεοσύστατο Γιουρόπα Ληγκ. Εκεί η ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από την Γαλατάσαραϊ και μπροστά από την Δυναμό Βουκουρεστίου και την Στουρμ Γκρατζ. Στους 32 της διοργάνωσης έχει κληρωθεί με την ισχυρή Ρόμα.

Συνεχίζεται
(απολογισμός καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης)

2 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ...Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

έριξα μια σύντομη ματιά στο ιστολόγιο σας και μου φάνηκε ότι κάνετε καλή δουλειά και συνεπώς θα σας προσθέσω στα χρήσιμα ιστολόγια που έχω στην αριστερή στήλη.

σχετικά με το θέμα με τα ιστολόγια που λες για μεγάλους δημοσιογράφους εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αν κάποιο ιστολόγιο δεν με έχει για επαφή διότι δεν το κάνω για πάρε-δώσε αλλά επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντική ιστοσελίδα.