Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Βρετανικές προκλήσεις και στο ποδόσφαιρο

Ενώ οι κινήσεις των Βρετανών ενάντια στην Κύπρο γίνονται όλο και πιο προκλητικές, ένα νέο επεισόδιο είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα από την ηλεκτρονική εφημερίδα "offsite".

Το δημοσίευμα αυτό αναφέρει αναλυτικά ότι:

Υπό τη στενή παρακολούθηση της Τ/κ οργάνωσης Embargoed! βρίσκονταν οι χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ που παρακολούθησαν τον αγώνα Champions League της ομάδας τους εναντίον της Chelsea στο Stanford Bridge την περασμένη Τρίτη. Όπως αποκαλύπτει η ίδια η Τ/κ οργάνωση, που εδρεύει στο Λονδίνο, έλαβε μέρος σε σύσκεψη με τη Chelsea και τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου και εκπόνησαν σχέδιο παρακολούθησης της συμπεριφοράς των Πορτοκαλί. Ο πρόεδρος της Embargoed! Fevzi Hussein, εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίηση του για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα.


Μάλιστα η εφημερίδα μας κάνει και παραπομπή στην σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση που ελέγχεται από Τούρκους στα κατεχόμενα εδάφη μας. (Μπορείται να το δείτε εδώ).

Αλήθεια τι εννοεί ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τελούσαν υπό παρακολούθηση; Από πότε παρακολουθούνται σε "δημοκρατίες" άτομα επειδή τυγχαίνει να υποστηρίζουν κάποια ποδοσφαιρική ομάδα; Από πότε επίσημη αστυνομία κράτους συνεργάζεται με σύνολα που δεν έχουν αρμοδιότητα να επιβάλλουν ασφάλεια για να παρακολουθούν άλλη μερίδα ανθρώπων; Τι έχει να απαντήσει σε αυτό η επίσημη Βρετανική Κυβέρνηση; Θα ζητήσει άραγε εξηγήσεις ο Πρόεδρος Χριστόφιας από τον "καλό του φίλο ";

Περιμένουμε από την "ευαίσθητη" στην ανάμειξη του ποδοσφαίρου με θέματα πολιτικής Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου(ΟΥΕΦΑ) να δούμε πως θα αντιδράσει με την κίνηση αυτή της Τσέλσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: