Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Μάγκικη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο


Την Τετάρτη που μας πέρασε η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να προκριθεί για δεύτερη φορά την πρόκριση της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει το καλοκαίρι στην Νότιο Αφρική.

Η πρόκριση ήρθε απέναντι στην Ουκρανία του Αντρέι Σεφτσένκο. Ο πρώτος αγώνας στην Αθήνα έληξε με 0-0. Στον αγώνα αυτό ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε λανθασμένα καθαρό γκολ της Εθνικής μας ομάδας. Στον επαναληπτικό η Εθνική μας παρουσιάστηκε ψυχομένη και κατάφερε να κερδίσει μέσα στο παγωμένο Ντόνεσκ με 0-1 με γκολ του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Και κατάφερε να πετύχει την νίκη αυτή παρά το γεγονός ότι δύο παίκτες της αγωνίζονταν τραυματίες (Πλιάτσικας, Μόρας) κατά τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα.

Έτσι μετά από αυτό ο Ρεχάγκελ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας νοιώθουν δικαιωμένοι για την πρόκριση καθώς αμφισβητήθηκαν αρκετά τους προηγούμενους μήνες και έχουν κάνει αρκετούς να κάνουν κωλοτούμπες αλλάζοντας απόψεις!!!

Τώρα οι διεθνείς μας αναμένουν την κλήρωση της 4ης Δεκεμβρίου για να δουν τους αντίπαλους μας και την πόλη που θα φιλοξενήσει τον όμιλο μας.

Και πάλι συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: