Παρασκευή, 17 Απριλίου 2009

ΣΗΜΑΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ!


Πανηγυρίζουν τα τουρκικά media,
με εκτενή ρεπορτάζ για τις ανθελληνικές δηλώσεις του καθηγητή του Παντείου. Κάνουν λόγο για την ελληνική «ομολογία» και «αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας»!

Τον καλύτερο πρεσβευτή της φιλοτουρκικής προπαγάνδας ανακάλυψαν τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο πρόσωπο του Έλληνα καθηγητή κ. Αλέξη Ηρακλείδη. Τον άνθρωπο που ζει με τους μισθούς του ελληνικού Δημοσίου, ο οποίος αμοίβεται για να διδάσκει Ιστορία στους Έλληνες φοιτητές και αντ’ αυτού γεμίζει τα μυαλά τους με την πιο ακραία ανθελληνική προπαγάνδα.

Των Χρήστου Μπόκα, Ανδρέα Μπελεγρή

Ο άνθρωπος που δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας, μιλά και εθνοκάθαρση των Τούρκων από Έλληνες το 1919 και…λαμβάνει έγκριση για χρηματοδότηση διδακτορικής διατριβής για την Δημοκρατία της «Μακεδονίας»(!) με 50.000 ευρώ από το Υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, η κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση της Τουρκίας TRT με εκτενές ρεπορτάζ και στην ιστοσελίδα της μεταφέρει τις δηλώσεις Ηρακλείδη, πανηγυρίζοντας ελληνική «ομολογία» και «αποκατάσταση της αλήθειας».

«Έλληνας στην επέτειο της εθνικής γιορτής της 25ης έδωσε το μεγαλύτερο πλήγμα στην Ελλάδα, η οποία με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Τουρκία για σφαγές», τονίζει η τουρκική ραδιοφωνία, παρομοιάζοντας μάλιστα τον κ. Ηρακλείδη με τον Αττίλα Ολγκάτς. Πρόκειται για τον Τούρκο ηθοποιό που πριν από δύο μήνες ομολόγησε ότι το 1974, κατά την εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο, εκτέλεσε Ελληνοκυπρίους αιχμαλώτους.

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα συνεχίζεται ο σάλος από τις απροκάλυπτες προκλήσεις του καθηγητή της Παντείου. Αφού ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματείων κ. Ευθύμιος Αρζόγλου τον χαρακτήρισε «πληρωμένο σκουλήκι», ο καθηγητής του Παντείου κ. Γιώργος Κοντογιώργης (που κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του βιβλίο με τίτλο «12/2008:Οι νέοι, η ελευθερία και το κράτος») μίλησε για «βαποράκια του τουρκικού εθνικισμού», ο ιστορικός κ. Σαράντος Καργάκος αναφέρθηκε σε «προδότες και ανεπιστήμονες» και ο σκηνοθέτης της ταινίας «1922» κ. Νίκος Κούνδουρος αναρωτήθηκε «πώς δεν τον λιντσάρισαν οι φοιτητές του». Οι φοιτητές του κ. Ηρακλείδη ξεσηκώνονται τονίζοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να τους επιβάλλει τις απόψεις του, ενώ και ο επί τετραετία πρέσβης στην Κύπρο κ. Θέμος Στοφορόπουλος τονίζει ότι «εξυπηρετεί την Άγκυρα»

ΠΗΓΗ:
HeLLeNiCReVeNgE

Δεν υπάρχουν σχόλια: