Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Νέα αναβάθμιση του ψευδοκράτους…

Αυτή τη φορά, το ψευδοκράτος θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Ταξιδίου (World Travel Market), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, μεταξύ 7-11 Νοεμβρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω έκθεση, μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την ιστοσελίδα http://www.wtmlondon.com.

Βάσει των τ/κυπριακών δημοσιευμάτων, ο «Υπουργός τουρισμού, περιβάλλοντος και πολιτισμού», Ουνάλ Ουστέλ, αναμένεται να μεταβεί στο Λονδίνο αύριο 6 Νοεμβρίου, μαζίμε τον «Υφυπουργό Τουρισμού», Σιαχάπ Ασιήκογλου και το διευθυντή του προσωπικού του γραφείου, Ιλγκέν Μπαγτζιηέρ. Επίσης, θα τον συνοδεύσουν αρκετοί τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι από το ψευδοκράτος που θα συμμετάσχουν έκθεση του Λονδίνου.

Δεν ακούσαμε αντιδράσεις ούτε από την κυπριακή κυβέρνηση, ούτε από την αρμόδια Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κα Πραξούλα Αντωνιάδου. Πώς να ακούσουμε, όταν δε διαμαρτυρηθούν, πόσο μάλλον όταν ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ από την εκπροσώπηση του ψευδοκράτους σε διεθνείς εκδηλώσεις…

Να σημειωθεί ότι τόσο η Κύπρος, όσο και η Ελλάδα θα έχουν αντιπροσωπεία στην έκθεση του World Travel Market. Πραγματικά όμως, το ψευδοκράτος θα κάνει και πάλι τη δουλειά του, κάτω από τη μύτη μας. Η ανικανότητα και αναισθησία των αρμόδιων λειτουργών και προσωπικά του Προέδρου, είναι απερίγραπτη.

Παραιτηθείτε, ΖΩΑ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: