Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Η Ανάσταση του Κυρίου και η αποφυγή της οριστικής σταύρωσης της Κύπρου


Σήμερα, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο με ευλάβεια γιορτάζουν την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Οι εορτασμοί της Αναστάσεως συνδυάζεται με διάφορα έθιμα που υπάρχουν σε κάθε περιοχή. Φέτος, η μεγαλύτερη γιορτή της θρησκείας μας έτυχε να συμπέσει με την 7η επέτειο από την απόρριψη του σχεδίου Ανάν από την συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού Ελληνισμού.

Στις 24 Απριλίου 2004, τα διάφορα ξένα κέντρα σε συνεργασία με διάφορους ντόπιους πιστούς τους ακόλουθους προσπάθησα να μετατρέψουν το κυπριακό κράτος σε ένα διζωνικό δικοινοτικό προτεκτοράτο της Βρετανίας και της Τουρκίας, καθιστώντας τους Έλληνες της Κύπρου στην ουσία πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας! Αυτό όμως βρήκε αντίθετους το 76% των Ελλήνων της Κύπρου, οι οποίοι καταψήφισαν το σχέδιο στο δημοψήφισμα και το έστειλαν στον κάλαθο των αχρήστων, άσχετα αν στις μέρες μας κάποιοι προσπαθούν να το μαζέψουν από εκεί και να το επαναφέρουν στον λαό.

Στο δημοψήφισμα του 2004, ο κυπριακός Ελληνισμός στην ουσία απέτρεψε την οριστική σταύρωση του τόπου του και το ίδιο θα πράττει κάθε φορά που θα επιδιώκεται η εξόντωση του. Ο κυπριακός Ελληνισμός συνεχίζει δεν θα σταματήσει να παλεύει και να επιζητά την πραγματική απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών του από τον Αττίλα, το οποίο θα σημάνει και την ανάσταση για το πολύπαθο νησί μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: