Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. εδραιώνεται


Στις χθεσινές εκλογές των Κυπρίων φοιτητών στην Αθήνα, το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. διατήρησε τα ποσοστά, εδραιώνοντας έτσι το αντιομοσπονδιακό ρεύμα των Κυπρίων νέων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εκλογές ΕΦΕΚ Αθήνας 3 Απριλίου 2011


ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. (Αυτόνομο) 281 ψήφους 16.88% 1 Έδρα


Πρωτοπορία (ΔΗ.ΣΥ.) 613 ψήφους 37.04% 3 Έδρες

Προοδευτική (ΑΚΕΛ) 520 ψήφους 31.42% 3 Έδρες

Αγώνας (ΕΔΕΚ) 110 ψήφους 7.18% 1 Έδρα

Αναγέννηση (ΔΗ.ΚΟ.) 104 ψήφους 6.29% 1 Έδρα

Φ.Κ.Κ Μέτωπο Αθήνας (ΕΛΑΜ) 18 ψήφους 1.09% 0 Έδρες


Άκυρα/Λευκά 46

Εκλογικό Σώμα 1655



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

2 σχόλια:

Χαμάλης είπε...

Ο κάθε λαός που ψηφίζει ποιοί θα τον κουμαντάρουν, φέρει ακέραιαν την ευθύνη για την τύχην του. Καθαρά πράματα!
Κυπραίε.
Σκέφτου καλά πριν να ψηφίσεις!
Πριν! Όι μετά!
Πέταξε έξω που την βουλήν τους αμπάλατους που έν έχουν τίποτε να σου προτείνουν τζιαί φοερίζουν σε ότι κινδυνεύεις. Κινδυνεύεις μόνο που τουν τους λοιμοκοντόρους. Που εμάθαν να τρων τον κόπον σου, να τους δουλεύκεις μούκτην, τζιαί να σε έχουν που κάτω που την παπούτσαν τους μιαν ζωήν. Τζιαί που άμα πεθάνεις εσού, σειράν πιάνουν τα κοπελλούθκια σου για να υπηρετούν τα δικά τους κοπελλούθκια. Τζιαί τούτοι έννεν άγνωστοι. Εν οι παπάες τζιαί τα τζάκια τύπου Παπαδόπουλος κλπ. Που ενώ έν εδουλέψαν ποττέ τους στη ζωήν τους, που πάντα εδούλευκες εσού τζι' ετρώαν τζιείνοι, καμώνουνται ότι σε αγαπούν πολλά τζιαί μάχουνται να σε σώσουν που τον . . . κίνδυνον.
Δείξε τους ότι έν φοάσαι κανέναν φανταστικόν κίδυνον παρά μόνον τον πραγματικόν, που εν τζιείνοι τζιαί τα καλοστημένα προνόμια τους.

Unknown είπε...

Βρέθηκαν και 18 πιο άκυροι από τους άκυρους. Ψηλά η αυτονομία. Μακριά τα κομματόσκυλα.