Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αύξηση σε τιμές των τροφίμων!

Πρόσφατα θεσπίστηκε ο νόμος για αύξηση του Φόρου Προστιθέμενη Αξίας (ΦΠΑ) σε τρόφιμα και φάρμακα. Όλα τα προϊόντα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία θα έπρεπε να σημειώσουν αύξηση της τάξεως του 5%! Από το ιστολόγιο αυτό έχω καταδικάσει την ενέργεια της Κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης, μέτρο το οποίο κτυπά τη μικρομεσαία τάξη

Σκοπός του κειμένου αυτού δεν είναι να αναλυθούν τα υπέρ και τα κατά της νομοθεσίας αυτής, αλλά ούτε και τις αλυσιδωτές αυξήσεις που θα έχουμε από δω και πέρα. Απλά θέλω να αναφέρω την παρατήρηση μου ότι στις πλείστες των περιπτώσεων οι τιμές στα προϊόντα στην αγορά έχουν αυξηθεί πέραν του 5%! Καλείτε σε πρώτο στάδιο το Υπουργείο Εμπορίου που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο των τιμών να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του καταναλωτή!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Καλείτε σε πρώτο στάδιο το Υπουργείο Εμπορίου"

Καλείται, ρε μαλάκα, όχι καλείτε. Είναι παθητική φωνή.
Το υπουργείο καλείται. Εγώ καλούμαι. Παθητική φωνή.
Εσείς καλείτε. Εμείς καλούμε. Ενεργητική φωνή.
Μαθήματα Ελληνικής γλώσσας από έναν ΑΚΕΛικό και κατά εσας τα σκατά, ανθέλληνα.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Μόνος σου τα λες,
μόνος σου τα διαβάζεις
και μόνο σου αυτοχαρακτηρίζεσαι στα σχόλια σου...

Αφού η δουλειά σου είναι να επαγρυπνάς για κάθε ανάρτηση μου να βρίζεις, να εύχεσαι να αρρωστήσω εγώ και άτομα της οικογένειας μου και επί των κειμένων να κάνεις την πάπια...

Μπορείς να συνεχίσεις, δεν είναι του επιπέδου μου να μπαίνω σε αυτά τα "παιχνίδια".

Ανώνυμος είπε...

"να εύχεσαι να αρρωστήσω εγώ και άτομα της οικογένειας μου"

Τζιαί μόνον που σκέφτεσαι έτσι, είσαι ήδη άρρωστος.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

παραπέμπω σε δικά σου σχόλια:

"ATE RE AMPALATE POUSHTOFASISTA! NA PAEIS ST ANATHEMA STON AGYRISTO, NA PIAEIS KARKINO JE NA MEN GIANISKEIS JE SI JE TA KOPELLOUTHKIA SOU."

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=2580245601705501542&postID=3354868409947108489&isPopup=true

Αυτό είναι το επίπεδο σου και σε αυτό αναφέρομαι...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δικό μου τούτον το σχόλιον. Είναι άλλου ανώνυμου, ο οποίος είναι μαλάκας. Εγώ δεν γράφω ποττέ μου greeklish και ούτε τα διαβάζω. Και πάντα σχολιάζω κάτι, σύρνω τζιαί καμιάν ψιλήν, αλλά σημασίαν δίνω παραπάνω στο σχόλιο παρά στη ψιλή. Δεν γράφω μόνο ξατιμασιές.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

το ΙΡ πάντως ήταν το ίδιο... εν δικό σου θέμα από δω και μπρος αν θα βρεις ποιος χρησιμοποιήσε τον υπολογιστή σου όχι δικό μου... αν όντως έγινε έτσι, που δεν το πιστεύω...

Ανώνυμος είπε...

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι.
Μην επιμένεις. Στο κάτω κάτω ως ανώνυμος που γράφω, δεν θα είχα καμιά δικαιολογία να το αρνηθώ αν ήμουν εγώ. Θα σου ελάλουν τζι' άλλα χειρότερα. Αλλά δεν είμαι ο χαρακτήρας που να θέλω το κακόν του άλλου. Καμιάν ξατιμασιάν που σύρνω, παραπάνω εν για πλάκαν.
Πάντως έστω τζιαί αν σου καταράστηκεν ο μαλάκας τούτος που λαλείς, εσύ μεν φοάσαι τίποτε. Οι κατάρες έν πιάνουν. Απλά κάμνουν σε τζιαί αηδιάζεις, συρριχάς στα Κυπραίικα, παραπάνω με τη διάθεση του άλλου για σέναν τζιαί για τον όποιονδήποτε. Αγνόα τον.
Αν υπάρχει ένα δίδαγμα που πρέπει να πάρεις που τούτα ούλλα, είναι ότι πρέπει τζιαί συ να σέβεσαι τα συναισθήματα του άλλου τζιαί να αποφεύγεις να τον προκαλείς. Γιατί μεν μου πεις ότι εσύ είσαι αθώα περιστερά.

Ανώνυμος είπε...

"Στο κάτω κάτω ως ανώνυμος που γράφω, δεν θα είχα καμιά δυσκολία να το παραδεκτώ αν ήμουν εγώ."

Έτσι ήθελα να πω. Τί θα φοούμουν δηλαδή;