Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κάλεσμα ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Για άλλη μια φορά μας «εξέπληξε» ο «πρόεδρος» της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Δημήτρης Χριστόφιας προβαίνει συνεχώς σε νέα ολισθήματα. Βαδίζοντας σταθερά στον Λενινιστικό – Σταλινικό φασισμό με το ψευτοκομμουνιστικό Ακέλ έχει καταλύσει την Δημοκρατία στην Κύπρο και ξεπουλά σε κάθε ευκαιρία την Πατρίδα μας στον εχθρό.

Μιλώντας την παρελθούσα Δευτέρα στο συνέδριο της κομματοκρατούμενης, ομοσπονδιακής, ξεπουλημένης, αντιφοιτητικής ΠΟΦΕΝ για άλλη μια φορά ο «πρόεδρος» προκάλεσε με τις απεχθείς δηλώσεις του. Έπραξε το αδιανόητο. Επικαλούμενος την έκφραση «ένα σου ένα μου» εξίσωσε την προκλητική στάση της Τουρκίας στα κατεχόμενα όπου οι κατοχικές δυνάμεις απαγόρευσαν την τέλεση της προγραμματισμένης λειτουργίας της Γεννήσεως στον Άγιο Συνέσιο, στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον καλαθοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Μογγολικής Καρσίγιακα.

Ο κ. Χριστόφιας και το σινάφι του ενστερνιζόμενοι την θέση της Τουρκίας ανάγει τα επεισόδια στον αγώνα σε casus belli. Έχουμε μάλιστα ακούσει πολλάκις από εκπροσώπους του Ακέλ ότι τα συγκεκριμένα γεγονότα ήταν υποκινούμενα και εξυπηρετούσαν πολιτικές σκοπιμότητες(όταν η κρατική ομάδα καίει Ελληνικές σημαίες και αναρτά αντεθνικά πανό αυτό αποτελεί «μεμονωμένο περιστατικό»). Φαίνεται ότι κάποιοι θίγονται περισσότερο όταν η «βία» προκαλείται κατά της τουρκίας παρά της Ελλάδος. Ουδείς εξ αυτών που σήμερα βγαίνουν και κατηγορούν τον ΑΠΟΕΛ δεν είπαν τίποτα όταν οι οπαδοί της ομόνοιας βιαιοπραγούσαν εναντίων του Έθνους.

Η κατάσταση αυτή μας έχει πλέον κουράσει. Θέλουμε Πρόεδρο που να μάχεται για τα δίκια και τα συμφέροντα μας και όχι να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εχθρού. Για χιλιοστή φορά καλούμε τον Δ. Χριστόφια να παραιτηθεί από το αξίωμα του προέδρου και να επανέλθει επιτέλους η Δημοκρατία στην Κύπρο.

Έλληνα.

Εσύ που δεν ανέχεσαι άλλο αυτό το ξεπούλημα. Που έχεις κουραστεί με το καθεστώς Χριστόφια. «Αντιφρονούντα». Μη μένεις άλλο θεατής. Το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. σε καλεί την Τρίτη 4/1/11 η ώρα 18:00 να δώσεις βροντερά το παρών σου στην διαδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Εθνικής και Κοινωνικής Παρέμβασης έξω από το Προεδρικό μέγαρο με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του «προέδρου» της Κυπριακής Δημοκρατίας. Βάζουμε τέλος στο ξεπούλημα και την υποταγή.

Έλληνες ανυπότακτοι.

Γιγαντώστε την φωνή σας μαζί με τους Αυτόνομους, Αντιομοσπονδιακούς, Ελεύθερους ανθρώπους. Όχι στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ – ΩΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν να πάρετε τζιαί φωτογραφίες του Ντενκτάς μαζί σας; Εν τζιαί τζιείνος εναντίον της ομοσπονδίας. Τζιαί να ξέρετε ότι σας αγαπά πολλά εσάς τα Γριβικούθκια. Είσαστεν οι καλλίτεροι υπηρέτες του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντενκτάς, μεγαλοφωστήρα, ήταν ο εμπνευστής της διζωνικής. Μαζί με τον Κίσιγκερ. Οπότε λουχείτε την τη διζωνικήν σας, εν όλη δική σας!

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Οι Αμερικανοβρετανοί (ναι αυτοί που είναι επικεφαλής του ΝΑΤΟ) σε συνεργασία με την Άγκυρα ήταν οι εμπνευστές της ομοσπονδίας της Κύπρου. Σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ιμπεριαλιστικό και ανθελληνικό αυτό μέτρο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντενκτάς δεν εδέκτηκεν ποττέ του την ομοσπονδία. Πάντα ήταν υπέρ της διχοτόμησης. Έννεν τζιείνος που εκήρυξεν το ανεξάρτητον Τουρκοκυπριακόν κράτος; Ο Χριστόφκιας προσπαθεί μέσω της ομοσπονδίας να καταργήσει τζιείν' το κράτος. Οι προδότες οι δικοί μας όμως λαλούσιν συνέχεια "Οχι"! Όπως ακριβώς ο Ντεκτάς.
Πίσω που τουν' τα καρκασιαλλίκια ούλα εν ο αρχιπίσκοπος ο Ττόμης ο Βου! Ίντα τον κόφτει τζιείνον; Ούτε κοπελλούθκια έσιει ούτε σιυλλούθκια. Κόφτει τον που τα παιθκιά του κόσμου; Τα "μπασταρτούθκια" του νου τζιαί τ' άλλου; Έτσι τα λαλεί ο αρχιεπίσκοπος μας σε κλειστές συζητήσεις στην ιερά σύνοδο. Τα . . . "μπασταρτούθκια" του νου τζιαί τ' άλλου!

Ωραίος Έλληνας Οικογενειάρχης είπε...

Ο Ντενκτάς που το 1968 μιλούσε ξεκάθαρα για τον στόχο της ομοσπονδίας! Όπως υπόγραψε και τις ομοσπονδιακές συμφωνίες 1977 και 1979. Ο Ντενκτάς ήταν πάντα το πιόνι της Τουρκίας που υποστηρίζει την ομοσπονδιοποίηση του νησιού.
Ο Χριστόφιας μέσω των δύο συνιστώτων states που αποδέκθηκε τους πρώτους μήνες τον Ιούνιο του 2008 μέσω του ομόσπονδου κράτου θα κατοχυρώσει τις παράνομες "υπηρεσίες" του ψευδοκράτους. Η
Συνέντευξη τύπου του Ταλάτ που είπε ΝΑΙ( 19/12/2010): "Εγώ πάντα δούλευα για την ύπαρξη δύο κρατών στην Κύπρο". Για τεκμηρίωση των όσων λέει έδειξε τις συμφωνίες που υπόγραψε με Χριστόφια το 2008!
Δεν ξέρω τι λαλεί ο Αρχιεπίσκοπος και τι όχι... Ούτε με νοιάζει... Εμένα με νοιάζουν τα δικά μου τα κοπελούθκια που θέλω να ζήσουν ελεύθερα και όχι αιώνια σκλάβοι των Τούρκων! Και τούτο εν μπορεί να το κρίνει ένα πελλοκοπελλούι σαν εσένα που προφανώς εν έχεις κοπελλούθκια να σκεφτείς!

epanastatis είπε...

οι δεξιοι φασιστες θα ανταμωσουν τους αριστερους φασιστες.τι χαρα!θα πανε να κανουν το σοου τους για να δειχτουν αντι να πασιν να κρουσουν την οεβ που φερνει τους ξενους.ειτε αριστερη κυβερνηση ειτε δεξια εμας δεν μας κοιταζει.οποτε τι να παω να δω τα παιθκια της εοκα β να καμνουν τους δημοκρατες? η τον χριστοφια να σκαρφιζεται σχεδια δολοφονιας.ολοι σας πρεπε να πεθανετε.η κυπρος δεν θελει κομματα.τα κομματα σας μας πινουν το αιμα.καθε μερα βαλετε πανω ουλλα τα πραματα τζε δουλεια εν εχουμε.παμεν να δουμε δουλειες τζε εν ουλλοι ρωσοι πολωνοι τζε πακιστανοι.

αντικομματιστης είπε...

ερωτημα.γιατι το δρασις κες εμφανιζεται σαν ακομματιστο κινημα ενω ειναι υπερ της διαλυσης της κυπριακης δημοκρατιας?δηλαδη εοκα β στο κοκκαλο?

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος Έλληνας Οικογενειάρχης: Δεν ξέρω τι λαλεί ο Αρχιεπίσκοπος και τι όχι . . . . . . .

Ε σιεπάστου να μεν ριάσεις κάλο ρε φίλε. Ούλλα ξέρεις τα τζιαί τί λαλεί ο αρχιεπίσκοπος έν ιξέρεις;
Τζιαί μεν μου καμώνεσαι για οικογενειάρχης τζιαί να με κατηγορείς ότι τάχα έν έχω κοπελλούθκια σε ένα ανώνυμο μπλοκ που ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις ούτε εγώ αν είμαστεν οικογενειάρχες. Το μόνο σίγουρον είναι ότι ο αρχιεπίσκοπος τζιαί το υπόλοιπον παπαδαρκον έν έχουν κοπελλούθκια. Δεν μιλώ για τους καλοκάγαθους παπάδες οικογενειάρχες.
Άν είσαι τόσον στραβός τζιαί παραγνωρίζεις το γεγονός ότι Ντεκτάς εκήρυξεν ανεξάρτητον κράτος στα κατεχόμενα, αλλά εσύ θεωρείς τον ότι θέλει ομοσπονδίαν τί να σου κάμω; Το 68 ήταν άλλη κατάσταση η οποία ετέλειωσεν με την τουρκικήν εισβολήν τζιαί από που πάνω που ήμασταν, εβρεθήκαμεν που κάτω με έναν αγγούρι στον κώλο. Από τες ενέργεις κάποιων ωραίων τάχα Ελλήνων όπως εσάς καλή ώρα. Κανένας δεν επρόσβαλεν ποτέ τους Έλληνες όπως τους επροσβάλαν τζιείνοι τζιαί έπρεπεν τότε να στηθούν δημόσιες αγχόνες. Ακούεις κύριε ωραίε Έλληνα οικογενειάρχη;

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

ψευτο-επαναστάτη
περιμένεις κάποιος να σου απαντήσει σοβαρά;
ψευτο-αντικομματιστή με τα πολλά ονόματα και το ίδιο ΙΡ
η ηγεσία του ΔΡΑΣΙΣ απελάθηκαν από την Χούντα το 1972 όταν ζήτησαν την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών! η ηγεσία του αγαπητού σου ΑΚΕΛ την τάιζε γλυκό καρυδάκι!
τελευταίε ανώνυμε με ένα ΙΡ
Ο οικογενειάρχης ανάφερε εκτός από το 1968 τις συμφωνίες 1977-79 που είναι γενικά αποδεκτό ότι είναι ομοσπονδία! Επίσης, ο ίδιος ο Ντενκτάς μέχρι και το 2003 συνομιλούσε στην βάση της ομοσπονδίας. Επίσης γίνεται αναφορά σε κάποια πρόσφατη δήλωση του "σύντροφου" Ταλάτ. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω για αυτή αλλά θα το ψάξω να το επιβεβαιώσω. Εμένα προσωπικά δεν με εκπλήσσει! Για την ιστορία ο Ταλάτ υπήρξε μέλος της ΤΜΤ, βασανιστής Ελλήνων αιχμαλώτων κατά την εισβολή και υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν (μιας και θέλεις να μπούμε σε τέτοια λογική).