Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ (ανανέωση)


Έκαψαν και ελληνική σημαία

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι η βλακεία είναι ελάττωμα που δεν μπορείς να αποβάλεις. Ένας φίλαθλος της Ομόνοιας, που μιλάει ελληνικά και έχει ως Εθνικό Ύμνο τον ελληνικό, έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία, που χιλιάδες κόσμος, Ελλαδίτες και Κύπριοι, πολέμησαν για να μείνει όρθια. Είναι ντροπή όχι μόνο για τον ίδιο, είναι ντροπή όλων μας. Γιατί κάποιοι έχουν φανατίσει αυτά τα άτομα και πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Ευτυχώς υπάρχουν και σωστά σκεπτόμενοι φίλαθλοι και αμέσως προσπάθησαν να τη σβήσουν.

Φυσικά το γεγονός αυτό έφερε και την αντίδραση των φίλων του ΑΠΟΕΛ με συνθήματα πολιτικού περιεχομένου, που σίγουρα και αυτά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, είναι θέαμα, είναι μαγεία. Όμως με κάποιους όπως αυτόν τον οποίο δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω, που έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία, το ποδόσφαιρο γίνεται πόλεμος. Όποιος θέλει πόλεμο να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο. Όποιος δεν σέβεται την ιστορία και τα σύμβολα δεν σέβεται τον εαυτό του.

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE


Δηλώσεις στελέχους της διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοια Λευκωσία: «Καταδικάζουμε τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα.
Το ρίξιμο φωτοβολίδων από την κερκίδα μας στον αγωνιστικό χώρο.
Τα υβριστικά συνθήματα κατά του πρόεδρου της Δημοκρατίας από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και πρέπει επιτέλους να επικρατήσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο η λογική και η μετριοπάθεια από όλους».

Πηγή: 24sports


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ανθελληνική πολιτική του ΑΚΕΛ σε συνδυασμό με τις κατ' εξακολούθηση ανθελληνικές δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια έχουν σαν αποτέλεσμα την βεβήλωση ελληνικών σημαιών και βανδαλισμούς σε μνημεία της ΕΟΚΑ! Οι δηλώσεις των στελεχών του ΑΚΕΛικού σωματείου εξάλλου δείχνουν ξεκάθαρα τον στόχο τους που είναι η"προστασία" του Χριστόφια και σε κανένα σημείο δεν πρέπει να θεωρηθεί καταδικαστέα η ιεροσυλία που πραγματοποίησαν σήμερα οι οπαδοί της ομάδας τους. Συγχαρητήρια κύριοι. Η πολιτική σας τώρα δικαιώνεται!

2 σχόλια:

George Charis είπε...

Φαντάσου να λυθεί το Κυπριακό και να συμμετέχουνν στο πρωτάθλημα και Τουρκοκυπριακές ομάδες τι έχει να γίνει;
Όλη η κατοχή τόσων χρόνων στη Κύπρο βα βγεί στο γήπεδο!!
Θα γίνει χαμός!!
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνεται στην περίπτωση που οι Τουρκοκυπριακές ομάδες θα ζήτουν και αυτές οικονομική ενίσχυση απο το κράτος.
Επίσης δεν τολμώ να φανταστώ τι θα συμβεί στην περίπτωση που θα υπάρξουν Τουρκοκυπριακές εταιρίες τύπου Primetel-LTV κτλ. οι οποίες θα διεκδικούν και αυτές τα δικαιώματα μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος !!

George Charis είπε...

Επίσης δεν τολμώ να σκέφτω τι θα συμβεί σε περίπτωση που Τουρκοκύπριοι διαιτητές θα σφυρίζουν σε αγώνες μεταξύ ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών ομάδων.
Μίσο γήπεδο ελληνoκύπριοι φίλαθλοι και το άλλο μισό τουρκοκύπριοι.
Θα γίνωνται αποδεκτά τα σφυρίγματα του τουρκοκύπριου διαιτητή;
Για παράδειγμα ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ με τουρκοκύπριο διαιτητή,οι φίλαθλοι,αλλά και οι διοικήσεις των ομάδων θα δέχωνται τα σφυρίγματα και τις αποφάσεις του διαιτητή η θα τα θεωρούν προκατελειμένα και θα προσφεύγουν στα αθλητικα δικαστήρια!!
Έαν ενας Τουρκοκύπριος διαιτητής αποβάλει έναν Ελληνοκύπριο παίκτη τι θα συμβεί;