Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ




Στο προηγούμενο κείμενο μου απορούσα τι άλλο μπορούμε να δούμε από την ΑΚΕΛική Κυβέρνηση. Και σήμερα το πρωί είδαμε ακόμη κάτι απίστευτο.

Η Αστυνομία Κύπρου συνέλαβε δικηγόρο για την συμμετοχή του στο δημοφιλέστερο κυπριακό ιστολόγιο (Christofias-watch). Φαίνεται οι Κυβερνώντες νοσταλγούν τον πατερούλη Στάλιν αλλά και τις εποχές που σπούδαζαν στα πανεπιστήμια της Σοβιετικής Ένωσης.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανονικος φασισμος. Τους μαθαμε καλα τους Ακελιστες, τι μυαλα εχουν.

Vazeloktonos είπε...

Ρε γελοίε φασιστάκο βάζελε της κακιάς ώρας..γιατί δεν γράφεις όλη την είδηση..Μήπως δεν είναι έτσι τα πράματα?

Ανώνυμος είπε...

KΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΤΕΛΟΣ!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ? ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΒΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Δηλαδή εσύ που αυτοαποκαλείσαι Βαζελοκτόνος πρέπει να συλληφθείς γιατί κινδυνεύει η ζωή μου;
Εξάλλου ο δικηγόρος συνελήφθηκε για κάποιο σχόλιο κάποιου αναγνώστη (πιθανώς και σαν προβοκάτσια).

Ανώνυμε 2: Αποδεικνύεις με τον καλύτερο τρόπο ότι είστε νοσταγοί του πατερούλη σας Στάλιν. Δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι άλλο. Εκτός από την προσπάθεια φίμωσης της αντίθετης άποψης είσαι και ένας κοινός ψεύτης. Δεν υποστήριξα ποτέ την Χούντα και μπορεί ο καθένας να το καταλάβει μέσα από τα κείμενα μου (από εσένα δεν περιμένω να καταλάβεις και πολλά γιατί απλά εκτελείς εντολές των κομματικών σου πατέρων).

Ανώνυμος είπε...

se auto to istologio kanate polles anafores pou ksekathara upostiriksate tin xounta, tin eokaB alla kai mesa stin sugxisi sas kai tin basileia!!!!

Ta sxolia den ta afinne enas tuxaios opos px ego sas grafo tora. Alla enas ek ton diaxeirton, krummenos piso apo pseudonumo! O dikigoros o Xenis Xenofontos allos : RIGAS.

Otan dolofoneis sunexos xaraktires, brizeis xudaia tin oikogeneia tou allou kai tin anthropini tou aksioprepeia, otan ftanneis se simeio na theleis na rikseis asbesti ston tafo tou!!!! e tote prpei na katsei o allos na tous akouei na ton prosballoun???

Gia onoma tou theou kai tis megaloxaris kurioi!

Pragmatika, den exete upothesi. Me ta dika sas muala skefteste i me ta mualla allon?

Eixe mines na sas diabaso gioati san bazelo ki ego me apogoiteusate. Eiste oi bazeloi me ta aparxeiomena muala, tis epi xountas epoxis kai tis megales epituxies tis omadas mas. O PAO exei allaksei alla eseis emeinete 60 xronia piso.

Bobby Sands είπε...

Μην βρίζετε τον πρόεδρό μας!
όλοι μαζί με το τρία.
ένα-δύο-τρία!
ΜΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΕ
ΑΚΕΛ-ΛΑΟΣ-ΕΔΟΝ-ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ
ΜΙΖΕΣ-ΝΕΟΦΥΤΟΥ--ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥΡΚΟΤΖΥΠΡΙΟΙ-ΤΑΛΑΤ-ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
ΜΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΕ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ
ΜΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΕ
ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΕΔΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ΜΑΣ
ΜΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΕ
ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η ΛΟΕΛ
ΜΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΕ
ἘΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΙΑ

ΑΚΕΛ, ΛΑΕ ΜΟΥ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΧΑΦΙΕ ΜΟΥ

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Ανώνυμος 1.17

Περιμένω να μου αναφέρεις που έχω υποστηρίξει την Χούντα μέσα από αυτό το ιστολόγιο.
Από την άλλη αν πάτε στο http://enwtikos-13.blogspot.com/2010/04/blog-post_21.html μπορείτε να δείτε την γνώμη μου για αυτό. Οπόταν μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν γιατί πραγματικά είστε εκτεθιμένος.

Είδα να υπονοείς ότι εγώ ανήκω στα άτομα που είναι πίσω από το ιστολόγιο του christofias-watch πραγμά εντελώς εκτός της πραγματικότητας που και πάλι σας αφήνει εκτεθιμένους.

Περιμένω ακόμη να μου αναφέρεις πότε εγώ έβρισα τον όποιοδηποτε μέσα από αυτό το ιστολόγιο όπως και πότε έκανα αναφορά για ασβέστη σε τάφο.

Προσωπικά εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου βάζελο αλλά Παναθηναϊκό και αν θεωρείς τον εαυτό σου βάζελο εμένα δεν με αφορά. Όσο για το αν θες να με διαβάζεις ή όχι και αυτό είναι καθαρά δικαίωμα σου. Δεν σε ανάγκασε να με διαβάζεις κανείς.

Θα περιμένω τις απολογίες σου σχετικά με όλα τα ψέματα που ανάφερες πιο πάνω και από κει και πέρα μπορεί ο καθένας να κρίνει τι λέει ο καθένας. Εξάλλου τα γραπτά μου είναι εδώ και ο καθένας μπορεί να τα κρίνει...