Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

"Αλ Καπόνε" και Χριστόφιας

Όπως όλοι οι Κύπριοι γνωρίζουμε καλά κατά την τελευταία διετία, άπαντες συνωμοτούν ενάντια στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό μας το επιβεβαιώνουν οι εφημερίδες Χαραυγή, Πολίτης και Γνώμη όπως επίσης και οι δηλώσεις που έγιναν κατά το παρελθόν από το ΓΓ του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού.

Ακόμη είναι σε όλους μας γνωστό και το αλάθητο ως άλλος Πάπας που έχει ο Δημήτρης Χριστόφιας και όποιος διαφωνεί μαζί απλά προσπαθεί να τον υποσκάψει.

Ως εκ τούτο τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την ανέυρεση της σωρού του μακαριστού τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου και συγκρίνοντας με τις αλάνθαστες δηλώσεις του ευέλικτου "Πάπα", βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την μεγάλη συνωμοσία που στήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές και είχαν ως στόχο την ανατροπή και ίσως ακόμη και την φυσική εξόντωση του Προέδρου.

Οι πληροφορίες ακόμη αναφέρουν ότι το σκηνικό αυτό ήταν μια προβοκάτσια που στήθηκε από το συντονιστικό φορέα που ηγείται των ατόμων που δεν θέλουν λύση και υποσκάπτουν συνεχώς τους αγνούς και ευέλικτους χειρισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν μας παρατάτε λέω εγώ...

10 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Να σου θυμίσω τι έγραφες τότε ρε φιλαράκο; Πήγαινε μέχρι εδώ και μόκο.

Εχάσετε τέλλλια την αντροπή ρε ελεεινοί.

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXA MEGALOS POLITIKOS EGKEFALOS O AL KAPONE!!!!!!

AXAXAXAXAXAXA!!!!


PIASTE TES MAPPES TZIAI AFHSTE TA TOYTA REEEEE...

Ανώνυμος είπε...

RE enotike...ti diaolo kapnizeis kai den dineis kai se mas?

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Πρώτο η παραπομπή που κάνεις είναι ένα κείμενο που έγραψε ο συνεργάτης του ιστολογίου και ήταν η εκτίμηση που έκανε.
Αντίθετα οι δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν επίσημες και έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς ήταν και αρμόδιοι για το θέμα.
Βέβαια δεν θα απολογηθούν ποτέ για το θέμα.
Ανώνυμε #1 το σχόλιο για τον Αλ Καπόνε θα μπορούσες να καταλάβεις ότι είναι καθαρά ειρωνικό προς τις επίσημες τοποθετήσεις του Προέδρου και των συνεργατών του.
Ανώνυμε #2 αν είναι εσύ πρεζάκιας εμάς δεν μας απασχολεί.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Όσο για τους ελεεινούς που κάνεις αναφορά αυτό καλύτερα να τους βρεις στους συντρόφους σου που άφηναν υπονοούμενα ενάντια στην οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου αλλά και στην ομοϊδεάτισσα σου εφημερίδα που τις ημέρες της κλοπής της σωρού είχε γκάλοπ με επιλογή "το έκλεψε η οικογένεια".
Ή στην αστυνομία που ερεύνησε την Στάκκα μπροστά σε όλες τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε, ήταν χωρίς σημασία ή είχαν λιγότερη σημασία οι δηλώσεις του Λιλλήκα (που δεν είναι κάποιος ανώνυμος) ή του αρχιεπισκόπου που μίλησαν για πολτικά κίνητρα;

Ήταν μικρότερης σημασίας και οι δηλώσεις της οικογένειας που πολιτικοποίησαν το θέμα;

Εγώ πιστεύω ότι εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να μαζέψουμε όλοι τη γλώσσα μας.

Στην Κύπρο ο καθένας την βγάζει περίπτατο και ότι ήθελε προκύψει.

Να θυμίσω ότι ανάλογες δηλώσεις για πολιτικά κίνητρα είχαν γίνει και για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή από τον Λυσσαρίδη και άλλους επώνυμους;

Όλα αυτά πάνε περίπατο; Ή τα ξεχνούμε επειδή μας βολεύει;

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Δεν με απασχολεί τι είπε ή τι λέει ο καθένας για να τον δικαιολογήσω. Απλά ο καθένας μπορεί να κάμει τις δικές του εκτιμήσεις και αυτό είναι θεμιτό σε μια δημοκρατία. Αυτό που ήθελα να υπερτονίσω ήταν τις επίσημες τοποθετήσεις που έγιναν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Δικαιοσύνης οι οποίοι ενώ δεν είχαν καμμιά πληροφορία μιλούσαν για προβοκάτσια.
Το να γίνει λάθος εκτίμηση από κάποιο δεν είναι κακό. Κακό είναι να έχουμε επίσημες τοποθετήσεις χωρίς στοιχεία.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Ανώνυμος είπε...

Re Geloie logokrineis tora? Apokalesame ta grafidia sou Malakies kai thixtikes?

ΕΝΩΤΙΚΟΣ13 είπε...

Λογοκρισία:ο προληπτικός έλεγχος που ασκείται συνήθ. από μια αρχή σε προϊόντα του γραπτού ιδίως λόγου αλλά και σε θεάματα ή ακροάματα (βιβλία, έντυπα, εφημερίδες, επιστολές, κινηματογραφικά ή θεατρικά έργα κτλ.) με δικαίωμα επέμβασης στο περιεχόμενό τους (διαγραφές, τροποποιήσεις, απαγόρευση δημοσιοποίησης, κυκλοφορίας κτλ.)
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1&dq=

Οπόταν με βάση αυτό μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Αλλά ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει και τι πραγματικά είσαι...

Ανώνυμος είπε...

Ευαγόρας Παλληκαρίδης 13 Μαρίου 1957
http://www.youtube.com/watch?v=6C_wIcIkmFs&feature=player_embedded