Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Στο χέρι σας να αποδείξετε ποιοι είστε...

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας πήγε με όλες τις προοπτικές να τελειώσει τον Ολυμπιακό σε δύο αθλήματα κατάφερε να αυτοκτονήσει και στους δύο αγώνες.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα και στο αγωνιστικό του θέμα η ομάδα ενώ μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ και στην συνέχεια να κάνει πάρτι επί του αντιπάλου της, ήταν άστοχη στις ευκαιρίες που της δόθησαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από το πουθενά κατάφερε μετά από λάθος της άμυνας να βρεθεί και πίσω στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο β' ημίχρονο ενώ όλοι περιμέναμε η ομάδα μας που είχε την υπεροχή να μπει μέσα να πιέσει και να ισοφαρίσει κατάφερε να δεχθεί και δεύτερο γκολ από τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο από την στιγμή που δεν μπήκε ποτέ η ομάδα στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον αγώνα μόνο οι Σίλβα, Σισέ και Τζόρβας αγωνίστηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό. Ίσως επηρέασε και το γεγονός ότι έλειψε ο τσαμπουκάς του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη που ξέρει να ανεβάζει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του. Όπως και να έχει η εμφάνιση της ομάδας ήταν απαράδεκτη και ελπίζουμε να μην ξαναεπαναληφθεί. Ακόμη όμως όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε πρωταθλητές γιατί διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα...

Στα εξωαγωνιστικά τώρα, η αποστολή του ΠΑΟ έφτασε στο γήπεδο μια ώρα μετά την προγραμματισμένη άφιξη της γιατί το νέο σκηνικό Ριζούπολης που οργανώθηκε από τον Ολυμπιακό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν επεισόδια στους δρόμους γύρω από το ΣΕΦ και να μην μπορεί να φτάσει στο γήπεδο το πούλμαν της ομάδας. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού (και της Εθνικής Ελλάδας) Αλέξανδρος Τζόρβας δέχθηκε σκάγια από αεροβόλο όπλο που υπήρχε στην κερκίδα του γηπέδου!!! Και παρά το γεγονός ότι έδειξε τα σημάδια στον διαιτητή αυτός δεν ζήτησε να γίνουν συστάσεις από τα μικρόφωνα και ούτε έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνος. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ενάντια στον Τζόρβα ρίχθηκε και ένας σουγιάς...

Στην καλαθόσφαιρα τώρα είδαμε τον χειρότερο Παναθηναϊκό της δεκαετίας να χάνει. Παρ' όλα αυτά ο αγώνας αυτός δεν μας ενόχλησε καθόλου καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ομπραντόβιτς έχει δει τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα και θα τα διορθώσει. Πέρισυ τέτοια περίοδο ο Παναθηναϊκός είχε ανάλογες εμφανίσεις και στο τέλος πανηγύρισε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: