Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Φλέγεται η Ελλάδα… Κουράγιο αδέρφια…

Με πόνο καρδιάς παρακολουθεί το παγκύπριο τις επαναστατικές ζυμώσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο αθηναϊκό κέντρο. Δυσάρεστες εξελίξεις, προϊόν ενός σάπιου τερατουργήματος πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού. Αυτά βιώνουν σήμερα οι Ελλαδίτες αδερφοί και με πόνο στη ψυχής, αδυνατούμε να συνδράμουμε στον αγώνα τους για επιβίωση.

Αυτό είναι σήμερα το ελληνικό κράτος! Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της παγκοσμιοποίησης και της κομματικής πελατείας της μεταπολίτευσης! Η διαφθορά δεκαετιών παράλυσε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, που το μόνο που της έμεινε ήταν οι πολυπολιτισμικές σκοπιμότητες των ασυνείδητων πολιτευτών. ΟΛΟΝΩΝ!

Φυσιολογική εξέλιξη ήταν η συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας, μέσω της πρόσδεσης της χώρας με τις επιταγές του Δ.Ν.Τ. Ανίκανοι ηγέτες έδεσαν τη μοίρα ενός ολόκληρου λαού στις υπεροπτικές φιλοδοξίες των ξένων. Ε, ο λαός δεν αντέχει! Πόσα θα πληρώσει;

Το νέο «πολυνομοσχέδιο» για το οποίο εκδηλώνονται αυτές τις μέρες οι πρωτοφανείς διαδηλώσεις, προβλέπει νέες φορολογίες, μειώσεις μισθών και απολύσεις στο δημόσιο τομέα. Οι επαναστατικές τάσεις είναι σαφείς, όχι μόνο βέβαια ενάντια στην παρούσα κυβέρνηση, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό οικοδόμημα (κοινωνικό, πολιτικό και πολιτιστικό), που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τους πλούσιους και τους ξένους ιμπεριαλιστές.

Σ΄ αυτή την παραζάλη δε λείπουν και τα αναρχικά αλητόπαιδα, που με τις κουκούλες τους προκαλούν υλικές ζημιές και εθνική βλάβη, μη σεβόμενοι τα σύμβολα και τους θεσμούς. Αυτά τα «παιδιά» (έτσι τους χαρακτήριζαν οι Πασόκοι βουλευτές) είναι οι ίδιοι που καίνε την Αθήνα κάθε Νοέμβριο, στο βωμό της ψεύτικης αριστερής ιδεολογίας της μεταπολίτευσης...

Στο δρόμο, ΝΑΙ!
Στο δικαίωμα της απεργίας και για την προστασία των εργασιακών σχέσεων, ΝΑΙ!

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Σημείωση ιστολογίου: Το κείμενο αυτό γράφτηκε από τον Ελεύθερο στις 20 του μήνα...