Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Καταγγελία

Σήμερα η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του Παναθηναϊκού διεκδικεί τον Ευρωπαϊκό τίτλο του Challenge Cup. Παρ' όλα αυτά με έκπληξη παρατηρήσαμε ότι ο αγώνας αυτός δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από κανένα σταθμό.

Είναι απαράδεκτο ενώ μια ελληνική ομάδα διεκδικεί σήμερα Ευρωπαϊκό τίτλο, η Ελληνική τηλεόραση και ειδικά η κρατική τηλεόραση να είναι απούσα από αυτό το μεγάλος γεγονός. Αν στην θέση του Παναθηναϊκού ήταν η ερυθρόλευκη μαφία σίγουρα θα τρέχατε για μετάδοση του αγώνα αυτού.

Στα πλαίσια της επαναπροσέγγισης

Οι Τούρκοι στα πλαίσια του καλού κλίματος των συνομιλιών και στα πλαίσια της επαναπροσέγγισης χθες αποφάσισαν να περάσουν την γραμμή αντιπαράθεσης και να βοηθήσουν τους κατοίκους της ακριτικής Αθηένου θερίζοντας τα χωράφια τους. Οι Τουρκοκύπριοι αγρότες για να αποφύγουν την σύγκρουση με ακροδεξιά άτομα της Ελληνικής κοινότητας που πιθανόν να αντιδρούσαν στην πράξη τους αυτή, είχαν για συνοδία τους ένοπλους στρατιώτες του Τουρκικού στρατού.

Αυτή είναι η επαναπροσέγγιση και το καλό κλίμα των συνομιλιών. Αυτά είναι και τα πλαίσια του συνεταιρισμού των δύο ισότιμων κοινοτήτων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.