Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..!!

Συγκλονισμός επικρατεί σε ολόκληρο το δημοσιογραφικό κόσμο και σοκ σε όλους τους Έλληνες Κυπρίους, η δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του «Σίγμα» Άντη Χατζηκωστή! Ο αδικοχαμένος, σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών δολοφονήθηκε ψες το βράδυ στις 8.30 έξω από το σπίτι του, κοντά στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Έγκωμη Λ/σίας.
Ο Άντης Χατζηκωστής είναι υιός του παλαίμαχου δημοσιογράφου και νυν εκδότη και επιχειρηματία Κωστή Χατζηκωστή, ο οποίος ελέγχει το δημοσιογραφικό συγκρότημα ΔΙΑΣ (εφημερίδα «Σημερινή», τηλεόραση «Σίγμα», «Ράδιο Πρώτο»).
Η εσωτερική κατάσταση στην Κύπρο είναι ανεξέλεγκτη!
Ένα ακριβώς μήνα μετά τη σύλυση του τάφου του τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, η κυπριακή κοινή γνώμη, συγκλονισμένη παρακολουθεί πρωτοφανή κρούσματα: το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου βεβηλώθηκαν δεκάδες τάφοι σε κοιμητήριο, μεταξύ άλλων και του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρου Κυπριανού, καταστράφηκαν καντήλια και κάηκαν 25 ελληνικές σημαίες... Να σημειωθεί ότι ελάχιστα βράδια πριν με νέα ανθελληνική επιδρομή, αφαιρέθηκε η ελληνική σημαία από το κενό μνημείο του Τ. Παπαδόπουλου! Ενώ η Αστυνομία δηλώνει ότι τα σατανικά αυτά κρούσματα δεν συνδέονται μεταξύ τους, πριν ολοκληρωθεί 24ωρο, δολοφονήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του «Σίγμα», ενός καναλιού που στο πλαίσιο του συγκροτήματος ΔΙΑΣ αντιστέκεται σε ομοσπονδιακές λύσεις τύπου Ανάν.
Η στήλη, στις 12/12/2009 (www.apoellas.com/main/article.php?id=2-8-13) κατέληγε στο συμπέρασμα ότι πίσω από τη σύλυση του τάφου του μ. Τάσου Παπαδόπουλου, ήταν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, με σκοπό την πρόκληση κοινωνικών αναστατώσεων, ελληνικού διχασμού και δικοινοτικών ταραχών. Συγκεκριμένα γράφαμε «Εν πάσει περιπτώσει, οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, αλλιώς θα τσιμπήσουμε το βρετανικό δόλωμα. Δεν αποκλείεται παρόμοιες ενέργειες να συνεχιστούν απο τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να εκτροχιαστεί η εσωτερική κατάσταση στην Κυπρο».
Δυστυχώς η στήλη επιβεβαιώνεται στο απόλυτο: η σύληση του τάφου ήταν είχε πολιτικά κίνητρα, παρόμοιες μακάβριες πράξεις ακολούθησαν σε άλλο κοιμητήριο, ασέβησαν την εθνική μας σημαία, και το ντόμινο συνεχίζεται με τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, γνωστής προσωπικότητας των ΜΜΕ...
Και αν η Αστυνομία, παντελώς αποπροσανατολισμένη και συγχυσμένη αποκλείει τη διασύνδεση των γεγονότων, τα πράγματα είναι πολύ καθαρά: τα γεγονότα αλληλοσυνδέονται και έχουν άμεση σχέση με τις συνομιλίες στο Κυπριακό, που οδεύουν προς ναυάγιο και την άνοδο του Έρογλου στα κατεχόμενα. Αντικειμενικός στόχος του υπόγειου σχεδίου είναι η πρόκληση ενδοελληνικού διχασμού και δικοινοτικών συγκρούσεων, προς όφελος της αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται την αλληλουχία, τους παραπέμπω στις δραματικές εμφύλιες δεκαετίες του 60’ και 70’.
Πραγματικά, κανείς δεν ξέρει τί θα ξημερώσει. Είμαστε στην αρχή της εφαρμογής νέας βρετανικής δολοπλοκίας...
Έλληνες, παραμείνατε ΕΝΩΜΕΝΟΙ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ