Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ύπουλη επίθεση φίμωσης προς την ιστορία την ιδεολογία και τον πρόεδρο του ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.



Στις 29.11.2010 και ώρα 16:00, στην παρουσία τριών γυναικών και δύο πρωτοετών φοιτητών, τα πρωτοπαλίκαρα του Φ.Κ.Κ. Μετώπου Αθήνας (Ε.ΛΑ.Μ) εισήλθαν στο οίκημα της μοναδικής, αγνής, αντιομοσπονδιακής παράταξης της Αθήνας και κτύπησαν τον πρόεδρο του ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ.

Του άνανδρου αυτού κτυπήματος, προηγήθηκε ένα άλλο περιστατικό. Την προηγούμενη μέρα (28.11.2010 η ώρα 23:30) οι ίδιοι ΄΄πατριώτες΄΄, μπήκαν στο οίκημά μας και με απειλητικές διαθέσεις στην θέα τριών γυναικών, άρχισαν να πετούν και να σπάνε πράγματα.

Έχει καταστεί σαφές πλέον, μετά και τα τελευταία γεγονότα, ότι παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι με πολιτικές σκοπιμότητες, εναντίον του αντιομοσπονδιακού χώρου. Αυτό δεν μας αφήνει η 43 χρονών ιστορία μας να το επιτρέψουμε. Γι αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο, εντός πάντοτε νομίμων πλαισίων, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Ο Έλληνας γεννήθηκε ανυπότακτος. Το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. δεν πρόκειται να γίνει πιόνι κανενός.

Αυτοί που κτυπούν το κίνημά μας, από όποιο χώρο και να προέρχονται, πρέπει να έχουν κατά νού ότι το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. δεν κλείνει. Το κίνημά μας δεν είναι μαγαζί. Το ΔΡΑΣΙΣ είναι άυλο, είναι Ιδέα.

ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.