Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Το γήπεδο θα γίνει είτε σας αρέσει είτε όχι

Ενώ όλοι σήμερα έπρεπε να είμαστε σε τρελά κέφια μετά την εκπληκτική εμφάνιση και την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ποδοσφαιρική μας ομάδα, οι γνωστοί κύκλοι φρόντισαν σήμερα αυτή η χαρά να μετατραπεί σε θυμό και αγανάκτιση. Έτσι σήμερα ανακοινώθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που βάζει εμπόδιο στην ολοκλήρωση των ονείρων εκατομυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα το Συμβούλιο της Επικρατείας με ψήφους 2-1 τάχθηκε υπέρ της αναστολής των έργων για την κατασκευή του γηπέδου. Τα έργα θα σταματήσουν μέχρι τις 6 Μαρτίου, όπου θα εκδικαστεί εκ νέου η απόφαση. Αυτό φυσικά θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο γήπεδο, καθώς οι αποφάσεις αργούν να βγούν, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και θετικά να πάει το θέμα, θα καθυστερήσει τουλάχιστον έναν χρόνο!

Απορία όλων είναι πως άτομα που ανήκουν στην ομάδα των 130 που έκαναν την σχετική ένσταση γνώριζαν εδώ και μέρες λεπτομέρειες του πορίσματος που ανακοινώθηκε σήμερα. Την σχετική διαπίστωση φέρουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου των 13ο και στελέχους του δημοτικού σχηματισμού Ανοικτή Πόλη που υπάγεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια κύριε Καραμάνο όταν λέτε ότι είστε υπέρ της δημιουργίας γηπέδου αλλά όχι mall τότε γιατί πέρισυ τέτοια εποχή κάνατε τα ίδια προβλήματα με ξεκάθαρο ότι είστε κατά της δημιουργίας γηπέδου;

Το πρόβλημα μπορεί να το εντοπίσει κανείς και από την προπαγάνδα ενάντια στην κατασκευή γηπέδου που γίνεται από δήθεν αντικειμενικά ΜΜΕ. Ακούσαμε σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Καλλιθέας να δηλώνει ότι η Αθήνα δεν χρειάζεται πάρκο γιατί θα γεμίσει με πρεζόνια. Ο "αντικειμενικός" εκδότης και αθλητικογράφος "πειρατής" Γιώργος Χελάκης μάλιστα προχώρησε παραπάνω και είναι ένας από τους 131 που υπόγραψαν την ένσταση.

Θετικό είναι ότι η ΠΑΕ δείχνει να έχει αποβάλει νοοτροπίες του παρελθόντος και θα λάβει δραστικά μέτρα ενάντια στους 130 του Τσίπρα και του Κόκκαλη(;). Έχει συμφωνήσει να συμπορευθεί μαζί με τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13 για κοινούς αγώνες. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
Αναφορικά με την σημερινή απόφαση του ΣτΕ για την συνέχιση της προσωρινής διακοπής των εργασιών στο γειτονικό προς το Γήπεδο Οικοδομικό Τετράγωνο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει τα ακόλουθα:

Τον Μάρτιο του 2005, ο Παναθηναϊκός, αποδέχθηκε την πρόταση του Δήμου Αθηναίων να συμπεριληφθεί το Νέο Γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού - Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το πλαίσιο της πρότασης αυτής, όπως είναι δημοσίως γνωστό, είχε νομικά και πολεοδομικά επεξεργασθεί ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα με τον αρμόδιο Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ). Αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής ήταν ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης 3481/2006, ο οποίος υπερψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Πιστή στις αρχές μιας ευνομούμενης πολιτείας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την πρώτη στιγμή εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις κείμενες διατάξεις της κοινοτικής και ελληνικής νομοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό, όπως είναι σε όλους γνωστό, έχουμε εκπονήσει, όλες τις απαραίτητες μελέτες οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί και εγκριθεί από τους αρμόδιους δημόσιους φορείς βάσει των προβλεπόμενων από τον νόμο διαδικασιών. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ήδη εγκατασταθεί στο οικοδομικό τετράγωνο Ο.Τ 45-46-50 ο ανάδοχος κατασκευής του γηπέδου καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έναρξη των εργασιών ανέγερσης.

Στην πορεία του έργου αυτού, από την πρώτη στιγμή, παρελκυστικές τακτικές εκπορευόμενες από αλλότρια συμφέροντα πολεμούν με μένος το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Οι 131 προσφεύγοντες, η δημοτική και η πολιτική παράταξη που τους εκφράζει, καθώς και τα τυχόν επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτούς, με συγκεκριμένες ενέργειες προβάλλουν συνεχώς προσκόμματα ακολουθώντας παράλληλα ρητορική δήθεν υποστήριξης του γηπέδου.

Οι πράξεις τους όμως φανερώνουν άλλα. Αρκεί να ανατρέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος στα πρακτικά της Βουλής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, στα κείμενα άλλων προσφυγών των ιδίων ανθρώπων, στις δημόσιες δηλώσεις τους και στις ανακοινώσεις στα ΜΜΕ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ασκήσει άμεσα όλα τα μέσα που της παρέχουν το Σύνταγμα και οι νόμοι για την προστασία των συμφερόντων της. Με τη βαθιά πεποίθηση της συνολικής ωφέλειας που απορρέει από το έργο της Διπλής Ανάπλασης, τόσο για το κοινωνικό σύνολο όσο και για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, της ιστορικής ομάδας της πόλεως, συνεχίζουμε την πορεία για την περάτωση του νέου γηπέδου μας.

Δηλώνουμε απερίφραστα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι κάθε προσπάθεια σφετερισμού του οράματος των εκατομμυρίων φιλάθλων της ομάδας να αποκτήσουν το δικό τους γήπεδο και εκμετάλλευσής τους για πολιτικούς ή άλλους σκοπούς θα μας βρει αντιμέτωπους.

Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
.

Η ανακοίνωση του ΕΝΣ Θύρας 13:

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχαμε ζητήσει αμέσως μετά από έναν ακόμα αγώνα - παρωδία - διαιτητική σφαγή με την ΑΕΚ από τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ν. Πατέρα. Η οργή που για μια ακόμα φορά νιώσαμε όλοι εκείνο το βράδυ, η προκλητική τάση του διαιτητή και το ξεκάθαρο μήνυμα που πέρασε με την εν γένει συμπεριφορά του, όλο το σύστημα που περιλαμβάνεται στις λέξεις «ελληνικό ποδόσφαιρο», μας ώθησε στην άμεση επικοινωνία με τον πρόεδρο, προκειμένου να λάβουμε επίσημες απαντήσεις από τον καθ' ύλη αρμόδιο για όλα τα θέματαπου μας απασχολούσαν.

Η άμεση και θετική απάντηση και πάνω απ' όλα η διάθεση που για ακόμα μίαφορά επέδειξε ο Ν. Πατέρας, έδειξε ότι η παρελθοντική κατάσταση πουεπικρατούσε στα ανώτερα κλιμάκια της ΠΑΕ, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κι όμως, αντί να εστιάσουμε στην σαπίλα και στην προπαγάνδα που βιώνουμεκαθημερινά με στόχο της απαξίωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας σε όλα τα επίπεδα, ταγεγονότα πήραν μορφή ντόμινο...από την ατυχή, αχρείαστη και αψυχολόγητη κατά την γνώμη μας κοινή ανακοίνωση δύο εκ των μεγαλομετόχων μέχρι την ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ απόφαση του Σ.τ.Ε. γιαδιακοπή των έργων που αφορούν τον νέο μας ναό, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Ως εκ τούτου, η χθεσινή συνάντηση μας, είχε χαρακτήρα ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ, Η Π.Α.Ε. ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΥΡΑΣ 13 (και όχι το αντίθετο) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΓΗΠΕΔΟ».Ο Ν. Πατέρας, άκουσε την αγωνία μας, την αγωνία εκατομμυρίων οπαδών του μοναδικού Αυτοκράτορα της ψυχής μας για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίεςμέρες. Ο πρόεδρος μας διαβεβαίωσε για τα εξής:


1. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ.

3. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΙΣΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

4. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 (θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση του πρόεδρου της ΠΑΕ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τον κόσμο του και ζήτησε να μην υπάρξουν μεμονωμένες αντιδράσεις (συλλαλητήρια μέσω group σε social network) προτού υπάρξει τελική απόφαση. Επίσης, ο πρόεδρος συμπορεύτηκε με την θέση της ΘΥΡΑΣ 13 και συμφώνησε μαζίμας ότι το συλλαλητήριο θα γίνει από κοινού με όλη την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όταν χρειάζεται, ευχόμενος να μην χρειαστεί να γίνει ποτέ. Σεαντίθετη περίπτωση, όμως, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ θα κατέβουν στον δρόμο καιτότε «ο σώζων εαυτών σωθήτω».
Γενικότερα ο Ν.Πατερας ανέλυσε όλα τα καυτά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο και φέρθηκε σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και όχι σαν ψάρι στην γυάλα.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ανέκαθεν οι θέσεις της ΘΥΡΑΣ 13 ήταν,ειναι και θα ειναι ανεξάρτητες από συμφέροντα και μικροπολιτικές. Οι πραγματικοί μαχητές της ιδέαςΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, φρόντισαν να μας περάσουν το μικρόβιο της ανεξάρτητης σκέψης και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συμφέροντος. Για το θέμα γήπεδο τα λόγια είναι περιττά. ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ, όπου κι αν ανήκει από όπου κι αν προέρχεται... ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 130 ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣΑΛΛΟΥΣ 130 ΤΟΥ ΓΟΥΔΙΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ (αλήθεια, φυτέψατε καμία γλάστρα στο περίφημο μητροπολιτικό πάρκο του στρατού, αλήθεια τι απέγινε η περίφημηανάπλαση των όμορων δήμων)?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 25/1. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ...ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (κυβερνώντες, κόμματα, αποκόμματα, βουλές και διαβούλια)ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ"ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ (πώς να το καταλάβουν αφού η τηλεόραση δεν παρουσίασε τίποτα?) ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
Από την στιγμή που «κάποιοι» επέλεξαν να μας πολεμήσουν, εμείς θα τηρήσουμε τους νόμους ενός πολέμου..Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά περισσότερο τον απλό κόσμο, να είναι σε εγρήγορση. Όσο πονηροί είναι οι καιροί και κάποιοι όψιμοιπεριβαλλοντολόγοι, θα μας βρουν όλους μπροστά τους και τότε να δούμε ποιοςθα μπει ή όχι στην Βουλή.

Για την ανακοίνωση, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι το εξής:

Είμαστε δίπλα στην κάθε προσπάθειά σας για έναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που εμείς σίγουρα ονειρευόμαστε και εσείς σίγουρα θέλετε να φτιάξετε. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ. Γιατί αυτή η ανακοίνωση παίζει με τα νεύρα 3.000.000 ανθρώπων που βλέπουνεδώ και 12 χρόνια την ίδια φαρσοκωμωδία με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Δεν μας ενδιαφέρει για ποιον λόγο βγήκε αυτή η ανακοίνωση. Δεν μαςενδιαφέρει τι σκοπούς εξυπηρετεί. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ......Εξαλου εμας ο ρολος μας ειναι θεσμικος κ δεν θα ηταν καλο να κανουμε υποδειξεις......μηπως ομως αυτο ισχυει κ για εσας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συζητήθηκαν και άλλα θέματα αλλά για αυτά «ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ»

Υ.Γ. 1: δεν θα μιλήσουμε για μεταγραφές και άλλα παρεμφερή. Ο πρόεδρος μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνει ότι πρέπει σε όλα τα θέματα. Είπαμε περνάμε στηνπερίοδο των πράξεων όπου όλοι κρίνονται. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΤΕΡΜΑ ΗΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Αναμένουμε...

Υ.Γ. 2: δεν θα ασχολούμασταν καθόλου με αυτό το θέμα αλλά οι εμφανίσεις τηςομάδας μπάσκετ μας έχουν γεμίσει προβληματισμό. ΖΟΤΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΟΙΟΝ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.....Εμεισ τα λεμε καιρο απο αυτη την στηλη οτι κατι δεν παει καλα.....Ευχομαστε να μην χρειαστει να ασχοληθουμε αλλο με το θεμα αυτο...........

Υ.Γ. 3: για θέματα που αφορούν τους ...παναθηναικούληδες της συμφοράς, θα
αναφερθούμε στα άρθρα μας που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα.

Υ.Γ. 4: Υπάρχει ένας «αγνός» και «αντικειμενικός» δημοσιογράφος που είναι μέσα στους 130 υπογράφοντες του Βοτανικού. Είναι ο γνωστός «πειρατής» τηςΚαλλιθέας, ο Γ. Χελάκης μαζί με έναν άλλο εκλεκτό αριστερό ...είπαμε ξέρουμε ονόματα και καταστάσεις.Τα συμπεράσματα δικά σας. ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ SPORTDAY ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡ FM...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ & ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΘΥΡΑ 13

Ψευτοδημοσιογραφίσκοι και ψευτοαριστεροί της συμφοράς θα βρείτε τον κόσμο του ΠΑΟ μπροστά σας. ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας και Καραμάνος θα λάβουν τις απαντήσεις τους από τις κάλπες. Ο σύντροφος τους Χελάκης θα βρει την απάντηση μας στις πωλήσεις του και τις ακροαματικότητες του.

ΥΓ. Για την κατάσταση της ομάδας μπάσκετ, την κλήρωση της στους ΤΟΠ 16 και την φόρμα της ποδοσφαιρικής ομάδας θα αναφερθώ σε άλλο μου κείμενο.