Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ας σώσουμε τον Παναθηναϊκό μας!


Εδώ και λίγους μήνες ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός περνά ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του. Τα τεράστια χρέη που έχει το σωματείο μας δεν επιτρέπει στα διάφορα τμήματα που ελέγχει να φτιάξουν το σύνολο που θέλουν αλλά και τους δημιουργεί επιπλέον προβλήματα, τα οποία και δυσχαιρένουν το έργο των αθλητών μας.

Οι συνεχείς παραιτήσεις, οι προσφυγές νυν και παλαιών αθλητών αλλά και η συνεχόμενες αποχές από απλήρωτους αθλητές δεν ταιριάζει με το πρεστίζ του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας! Η λύση πρέπει να βρεθεί άμεσα και να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα για το σωματείο μας.

Όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γραφτούμε μέλη στον Ερασιτέχνη και μέσω της μικρής μηναίας εισφοράς μας να δώσουμε ανάσα στην αγαπημένη μας ομάδα. (πως μπορούμε να γίνουμε μέλη) Ταυτόχρονα, είναι επιβεβλημένη η χρηματοδότηση του συλλόγου από διάφορους ισχυρά οικονομικούς παράγοντες που υποστηρίζουν την ομάδα! Εξάλλου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος όταν δημιούργησε την Π.Ε.Κ. υποσχέθηκε την γιγάντωση και του Ερασιτέχνη. Μέχρι τώρα η προσφορά τους στον Ερασιτέχνη είναι μηδαμινή!

Ελάχιστη είναι και η οικονομική προσφορά των υπολοίπων μεγαλομετόχων της ΠΑΕ και της ΚΑΕ. Φωτεινές εξαιρέσεις η πρόσφατη χορηγία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και οι αθλητές-δώρα του Νικόλα Πατέρα στο τμήμα της υδατοσφαίρισης.

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τον Παναθηναϊκό μας και να τον δούμε σύντομα να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.